Lady Gaga schittert in ‘House of Gucci’ (2021), nu online te zien

Het regent in maart toptitels bij Pathé Thuis. House of Gucci, de hitfilm uit 2021 met o.a. Lady Gaga, Adam Driver en Al Pacino, is vanaf donderdag 31 maart 2022 al online te streamen. Alle informatie over de film, cast en release lees je hier.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘House of Gucci’ komt op 31 maart 2022 naar Pathé Thuis

De grootste blockbuster titels van de afgelopen tijd schieten deze maand bij Pathé Thuis als paddenstoelen uit de grond. Naast Spider-Man: No Way Home, The Matrix Resurrections en Ghostbusters: Afterlife heeft Pathé Thuis bevestigd dat ook de biografische misdaad-dramafilm House Of Gucci met onder andere Oscarwinnares Lady Gaga, Adam Driver en Al Pacino deze maand online bij de videodienst te zien zal zijn.

Vanaf 31 maart kun je House of Gucci digitaal kopen bij Pathé Thuis. Twee weken later, vanaf 14 april, zal het ook mogelijk zijn om de film te huren vanaf €4,99.

De grote namen van ‘House of Gucci’ schitteren zowel voor als achter het scherm

De hitfilm van de legendarische regisseur Ridley Scott (Gladiator, The Martian) volgt gedurende tweeënhalf spannende uren de modieuze Gucci-familie. Met in de hoofdrollen de voor een Oscar genomineerde Adam Driver als Maurizio Gucci en Oscarwinnares Lady Gaga als zijn vrouw, Patricia Reggiani. De waargebeurde misdaadfilm ging in november 2021 in première in de bioscoop. Vanaf donderdag 31 maart is House of Gucci beschikbaar om online te streamen bij Pathé Thuis.

House of Gucci (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.

TitelHouse of Gucci
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 37 minuten
IMDb6,7 uit 82.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama
RegisseurRidley Scott
CastLady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Reeve Carney

Synopsis: Universal Pictures International

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.