HBO Max deelt eerste beelden van Game of Thrones spin-off ‘House of the Dragon’

Game of Thrones-fans, opgelet! We weten al een tijdje dat HBO Max bezig is met een spin-off serie van het kijkcijferkanon, maar nu hebben we ook de eerste beelden gekregen. House of the Dragon komt in 2022 naar de streamingdienst.

Eerste teaser van HBO Max-serie ‘House of the Dragon’ is nu te zien

In iets meer dan een minuut tijd krijgen we een eerste bloedstollende inkijkje in de nieuwe serie House of the Dragon van HBO Max. De teaser is hieronder via YouTube te bekijken.

De release van de teaser werd gedeeld met de tekst “Gods. Kings. Fire. Blood. House Of The Dragon is coming to HBO Max in 2022.”

HBO Max deelt ook eerste foto’s van ‘House of the Dragon’

Ook bracht de streamingdienst een aantal foto’s naar buiten vanaf de set van House of the Dragon. Hierin zien we onder andere Olivia Cooke als “Alicent Hightower”, Rhys Ifans als “Otto Hightower”, Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon (“The Sea Snake”), Emma D’Arcy als “Princess Rhaenyra Targaryen” en Matt Smith als “Prince Daemon Targaryen”.

Nieuwe streamingdienst HBO Max komt in 2022 naar Nederland

Gelijktijdig met deze eerste beelden werd bekendgemaakt dat de streamingdienst vanaf 2022 te zien zal zijn in Nederland. Dat is ook het jaar dat de release van deze nieuwe spin-off van Game of Thrones op de planning staat. Een exacte datum van zowel de lancering van het video on demand-platform als House of the Dragon is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Verhaal en informatie van de nieuwe Game of Thrones-serie

House of the Dragon, een gloednieuwe spin-off serie van HBO Max, is gebaseerd op George R.R. Martin’s Fire & Blood en speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. De serie vertelt het verhaal van het Huis Targaryen.

TitelHouse of the Dragon
Spin-off vanGame of Thrones
SoortSerie
Jaar2022
GenreActie, Avontuur, Drama
Duur1 seizoen
MakersGeorge R. R. Martin, Ryan Condal
CastPaddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Matt Smith, Emily Carey, Milly Alcock, Eve Best, Steve Toussaint