‘House of the Dragon’-gids: familieboom House Targaryen, kaart en drakenindex

De wonderlijke wereld van Game of Thrones herleeft in de gloednieuwe serie House of the Dragon op HBO Max. Sinds maandag 22 augustus 2022 is er wekelijks één van de tien afleveringen te zien, maar er zijn fans die graag weer even in de geschiedenis van GoT duiken voordat ze HOTD gaan kijken. Daarom heeft HBO een ‘House of the Dragon’-gids gelanceerd. Hierin vind je onder andere de familieboom van House Targaryen, een kaart van Westeros en de drakenindex met Balerion, Caraxes en Syrax.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

HBO publiceert ‘House of the Dragon’-gids

Een nieuwe wereld in films of series kan soms best verwarrend zijn. Al helemaal in het geval van Game of Thrones / House of the Dragon, waarin we te maken krijgen met allerlei verschillende ‘Houses’ die om de Iron Throne strijden en een uitgebreide kaart met veel verschillende namen en gebieden in ‘The Known World’ Westeros. Gelukkig liet HBO gisteren weten een zogeheten ‘House of the Dragon’-gids te hebben gepubliceerd.

In deze gids krijg je de keuze uit drie pagina’s. Op de eerste pagina, de Character Guide, vind je een familiestamboom van House Targaryan. Hierin is te zien wie de kinderen van wie zijn, wie met wie getrouwd is en welke personages inmiddels overleden zijn. Pagina 2 leidt je naar een kaart van Westeros, ook bekend als ‘The Known World’. Toch handig om even je topografische kennis mee terug te halen. Op de derde en laatste pagina toont de drakenindex je meer informatie over de drie machtige wezens Balerion, Caraxes en Syrax.

Zo bekijk je de familieboom van House Targaryen, kaart van Westeros en drakenindex

Benieuwd hoe je naar House of the Dragon en Game of Thrones kunt kijken, maar ook de aanvullende informatie over de familieboom van House Targaryen, kaart van Westeros en drakenindex kunt vinden? Dat leggen we hieronder in een paar stappen uit. HBO Max heeft de gids niet geïntegreerd in de streamingdienst, dus je kunt voor het kijken van de afleveringen en het bekijken van de extra info terecht op twee verschillende pagina’s.

  1. Ga direct naar de officiële website van HBO Max om naar House of the Dragon + Game of Thrones te kunnen kijken ⚔️
  2. Je vindt vervolgens op de pagina https://www.hbo.com/house-of-the-dragon/official-guide het menu met drie verschillende categorieën aan informatie ℹ️
  3. Bekijk links de familieboom van House Targaryen 👨‍👩‍👧‍👦
  4. Bekijk in het midden de kaart van Westeros 🗺
  5. Bekijk rechts de drakenindex 🐉

Meer informatie over deze Game of Thrones-prequelserie op HBO Max

House of the Dragon is mogelijk nu al de grootste serie van het jaar. Je vindt dan ook veel informatie over deze langverwachte Game of Thrones-prequelserie op de website van Streamwijzer. Hieronder vind je een paar interessante artikelen waarmee je nog meer te weten komt over dit fonkelnieuwe kijkcijferkanon van HBO Max. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.