Nederlandse kerstfilm ‘Hotel Sinestra’ met Elise Schaap is nu te streamen

Afgelopen december stroomden de bioscopen vol voor de Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra met Jeroen Spitzenberger en Undercover-actrice Elise Schaap. In de vrolijke film ontdekt een groep kinderen tijdens hun skivakantie hoe het is als er geen volwassenen meer zijn. Zelfs met de kerstdagen achter ons nog een grote aanrader! De film is op 2 maart 2023 op Pathé Thuis verschenen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Winterse familiefilm ‘Hotel Sinestra’ met Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger

Ava heeft het helemaal gehad met haar ouders tijdens hun skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra. In een boze bui wenst ze dat ze van hen verlost is—om de volgende dag aan het ontbijt te verschijnen en te ontdekken dat álle volwassenen verdwenen zijn. Het feest barst los, maar dan komt het hele hotel zonder stroom te zitten en blijkt het allemaal toch niet zo perfect te zijn. Nu moet Ava met haar nieuwe vrienden alles op alles zetten om haar ouders terug te vinden.

De rol van Ava wordt gespeeld door Bobbie Mulder, die je misschien wel kent van de populaire serie De Regels van Floor. Als ouders maken Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger hun opwachting. De film komt van de hand van Michiel ten Horn, die eerder de film Aanmodderfakker regisseerde en voor Netflix de serie Ares maakte.

Hotel Sinestra trailer (2022) | Nu in de bioscoop

‘Hotel Sinestra’ nu al te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 2 maart 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis Hotel Sinestra toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem kopen voor €9,99 of ervoor kiezen om een weekje te wachten en de film vanaf 9 maart voor een lagere prijs te huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen alles doen wat ze zelf willen! Maar dan ontstaat, opgezweept door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Ava en haar nieuwe vrienden zetten alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze samen kerst kunnen vieren.

TitelHotel Sinestra
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
IMDb7,3 uit 84 stemmen
RegisseurMichiel ten Horn
CastBobbie Mulder, Jeroen Spitzenberger, Elise Schaap, Otto Naessens, Jashayra Oehlers, Maxim Pojmetjev, Mona Wybaillie, Isacco Limper, Martijn Hillenius, Sara De Bosschere, Sinem Kavus, Rogier Komproe, Steven Perceval, Michiel Kerbosch

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.