Waar kun je de film ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hot Take: The Depp/Heard Trial (2022) online kijken kunnen. Mark Hapka en Megan Davis vertolken hierin de rollen van Johnny Depp en Amber Heard, terwijl ze het gedramatiseerde verhaal vertellen van de recente rechtszaak tussen de twee Hollywoodsterren. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ (2022) online kijken?

De dramafilm uit 2022 is een zogeheten Original-productie van tubi, een van de grootste gratis streamingdiensten van de Verenigde Staten. Vanuit Nederland krijg je echter geen toegang tot de website, omdat er een geoblokkade ingesteld is. Toch kunnen mensen die een goede VPN gebruiken nu al vanuit Nederland naar de film kijken. 👉 Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de film Hot Take: The Depp/Heard Trial bij de streamingdienst tubi kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Hot Take: The Depp/Heard Trial bij de streamingdienst tubi en begin met kijken 🍿

In het onderstaande overzicht zie je ook terug dat Nederlandse streamingdiensten deze titel op het moment van schrijven niet in het aanbod opgenomen hebben. Wel kun je bij discovery+ momenteel naar twee recente documentaires over de strijd tussen de filmsterren kijken: Johnny vs Amber: The US Trial en Johnny vs Amber.

🔀 discovery+➡️ Ga direct naar Johnny vs Amber op discovery+. Beide eerdergenoemde documentaireseries van de afgelopen maanden zijn bij deze streamingdienst te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Hot Take: The Depp/Heard Trial niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Hot Take: The Depp/Heard Trial nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ (2022)

Deze dramafilm vertelt het verhaal van de recente rechtszaak door Amber Heard tegen Johnny Depp wegens aantijgingen van huiselijk geweld.

Streaming informatie over de film

TitelHot Take: The Depp/Heard Trial
Jaar2022
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSara Lohman
CastMark Hapka, Megan Davis, Melissa Marty, Mary Carrig

Afbeelding: Pexels (ter illustratie)

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.