Heb jij de spannende thriller ‘No Exit’ op Disney+ al gezien?

De splinternieuwe thrillerfilmNo Exit van de producent van The Queen’s Gambit is sinds kort te zien op Disney+. Een harteloze kinderontvoering staat centraal in dit winters horrorverhaal, met Havana Rose Liu (The Sky is Everywhere) in de hoofdrol.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Spannende thriller ‘No Exit’ is sinds vrijdag 25 februari 2022 te zien op Disney+ in Nederland

Dat de film geen bioscooppremière heeft genoten is volgens critici absoluut geen reden om de spannende thriller over te slaan. No Exit is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 en krijgt complimenten voor zowel het karakter van Darby Thorne als de snelheid van het plot. De film is met een speelduur van iets meer dan 90 minuten dan ook perfect om de spanning erin te houden. Sinds vrijdag 25 februari is de film te zien op Disney+ in Nederland.

Producent Scott Frank kun je kennen van Netflix-serie ‘The Queen’s Gambit’

Voor fans van de Netflix-serie The Queen’s Gambit is de film zeker het kijken waard, gezien de film door TQG producer en PGA Award winnaar Scott Frank geproduceerd is. Naast Havana Rose Lio zien we in de film Danny Ramirez (The Falcon and the Winter Soldier, Top Gun: Maverick), David Rysdahl (Nine Days), Dale Dickey (Winter’s Bone), Mila Harris (Young Dylan) en Dennis Haysbert (Breakthrough). No Exit is geregisseerd door Damien Power (Killing Ground) naar een scenario geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari (Ant-Man and the Wasp).

No Exit (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

In “No Exit” maakt Havana Rose Liu (“Mayday”) haar hoofdroldebuut in een speelfilm als Darby, een jonge vrouw die op weg is naar een noodgeval in de familie en vast komt te zitten in een sneeuwstorm. Ze ziet zich genoodzaakt om op een parkeerplaats langs de snelweg met een groep vreemden te schuilen. Wanneer ze op een ontvoerd meisje in een busje op de parkeerplaats stuit, raakt ze verstrikt in een angstaanjagende strijd op leven of dood om erachter te komen wie van de vreemden de ontvoerder is.

TitelNo Exit
SoortFilm
Jaar2022
Duur1 uur en 36 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Mystery
IMDb6,2 uit 3.800 stemmen
RegisseurDamien Power
CastHavana Rose Liu, Danny Ramirez, David Rysdahl, Dale Dickey, Mila Harris, Dennis Haysbert

Synopsis: Disney

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.