Crime Scene op Netflix gezien? Check dan ook ‘Horror at the Cecil Hotel’ op discovery+

Het is één van de meest populaire true crime documentaires van dit moment. Crime Schene: The Vanishing at the Cecil Hotel op Netflix staat al dagen in de top 10 van meest populaire programma’s in Nederland en kijkers blijken in de ban van het mysterie van de moorden in het hotel in Los Angeles. Kun je maar niet genoeg krijgen van deze bizarre verhalen? Bekijk dan zeker eens Horror at the Cecil Hotel op discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Horror at the Cecil Hotel (serie, 3 afleveringen) op discovery+

Het mysterie achter meerdere moorden in het Cecil Hotel wordt blootgelegd in de gloednieuwe serie Horror at the Cecil Hotel op de streamingdienst voor real-life entertainment: discovery+. De streamingdienst heeft als één van haar populaire zenders het kanaal Investigation Discovery, waar allerlei bizarre verhalen over mysterieuze misdaad worden onderzocht. Zo ook het Cecil Hotel uit Los Angeles, waar door de jaren heen heel wat verdwijningen waren en moorden gepleegd werden. Het bleek stof voor een documentaire op de streamingdienst Netflix.

Vervolgens bleek de wereld van streamende film- en serieliefhebbers zo in de ban van het mysterie van Cecil Hotel, dat we het niet konden laten om deze serie op discovery+ bij jullie aan te stippen. Er zijn op 17 februari 2021 in totaal 3 afleveringen van 44 minuten per stuk op de streamingdienst verschenen over de verdwijningen van Elisa Lam, de moordenaar Richard Ramirez en en oudere man en jongere vrouw die uit het hotel zijn gevallen.

Aflevering 1: The Girl in the Water Tank

Elisa Lam verdwijnt nadat ze heeft ingecheckt in het Cecil Hotel in Los Angeles. De verdwijning is een van de vele vreemde gebeurtenissen in het hotel. Wat is er met haar gebeurd?

Aflevering 2: Room 1402

Het Cecil Hotel in LA werd bezocht door een aantal beruchte moordenaars. Een journalist, Jack Unterweger, boekt er een kamer om onderzoek te doen naar moordenaar Richard Ramirez.

Aflevering 3: Intertwined

Een van de minder bekende sterfgevallen in het beruchte Cecil Hotel in L.A. betreft een oudere man en een jongere vrouw, die buiten in het bloed op de stoep liggen. Voor onderzoekers lijkt het alsof ze allebei uit een raam op de negende verdieping zijn gevallen. Of werden ze geduwd?

Ook te zien op discovery+: ‘Ghost Adventures: Cecil Hotel’

Overigens is dit niet onze enige kijktip voor geïnteresseerden van het Cecil Hotel in Los Angeles. Sinds 5 januari 2021 staat namelijk al de speciale aflevering over het Cecil Hotel van Ghost Adventures online op de streamingdienst. In deze episode van 1 uur en 22 minuten onderzoekt het team van de bekende serie het hotel in LA waar al meer dan een eeuw onnatuurlijke sterfgevallen plaatsvinden en duistere krachten heersen.

Bekijk direct Ghost Adventures: Cecil Hotel op discovery+ 👻

Meer mysterieuze misdaadprogramma’s op de streamingdienst

Wil je meer mysterieuze misdaadprogramma’s op discovery+ zien? Bekijk dan vooral eens alle programma’s en exclusieve series van Investigation Discovery. Daar vind je bijvoorbeeld uitgebreide afleveringen van The Murder Tapes, Evil Lives Here, American Monster en nog heel veel meer. Voor een dagelijks geüpdatet overzicht van de nieuwe programma’s en series op deze streamingdienst bezoek je onze pagina met het complete discovery+ aanbod.