Alléén vandaag met korting te huur bij Pathé Thuis: ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ (2022)

Vanaf vandaag, woensdag 22 juni, is de kinderfilm Hopper en de Hamster der Duisternis te zien bij Pathé Thuis. En een leuk extraatje: alleen vandaag kun je de film met korting huren. Je betaalt tot morgen slechts €3,99 in plaats van de gebruikelijke prijs van €4,99. Vervolgens heb je overigens wel 30 dagen de tijd om de film te starten en 48 uur om hem te kijken.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Waar gaat ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ over?

‘Hopper en de Hamster der Duisternis’, in het Engels Chickenhare and the Hamster of Darkness, is een animatiefilm van nWave Pictures, dezelfde studio die ook verantwoordelijk was voor populaire films als The Queen’s Corgi (2019) en Bigfoot Family (2020). De film draait om Hopper, half kip en half haas, die ondanks dat hij er anders uitziet dan de anderen zijn best doet om erbij te horen. Het liefst wil hij avonturier worden, maar in het koninkrijk van zijn vader gebeurt er niet zoveel. Althans, totdat Hoppers oom ontsnapt en zijn vader van de troon dreigt te stoten. Hopper moet dan aan het avontuur van zijn leven beginnen.

In het Nederlands wordt de stem van Hopper ingesproken door Buddy Vedder. Daarnaast is Elise Boers verantwoordelijk voor de stem van stinkdier Meg, die Hopper moet helpen om het koninkrijk te redden.

Vanaf 22 juni stream je ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ bij Pathé Thuis

Vanaf woensdag 22 juni is ‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ bij Pathé Thuis te streamen. Bovendien geniet je alleen vandaag van een toffe kortingsactie: je betaalt voor het huren van de film slechts €3,99 in plaats van €4,99. De film is ook al te koop op de TVOD-streamingdienst, voor €13,99.

Als je de animatiefilm koopt, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Kies je ervoor om te huren, dan heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt deze film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

TitelHopper en de Hamster der Duisternis (Chickenhare and the Hamster of Darkness)
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels, Nederlands
CategorieFamiliefilm, Animatie, Avontuur
IMDb6,4 uit 718 stemmen
RegisseurBen Stassen, Benjamin Mousquet
CastBuddy Vedder, Elise Boers

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.