Achtste en laatste seizoen van Homeland is nu te zien op naar Netflix

Het is alweer een tijdje geleden dat het zevende deel van Homeland online kwam op Netflix Nederland. Nu is er bitterzoet nieuws, want het achtste en tegelijk het allerlaatste deel van de spannende serie is sinds 12 februari 2021 te zien op Netflix. Bekijk hieronder wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Homeland seizoen 8 op Netflix!

Update: Inmiddels is deze serie enkel nog op Disney+ te zien in Nederland. Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Homeland over?

Tijdens Carrie Mathison’s verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia.

Titel: Homeland
Soort: serie
Seizoenen: 8 seizoenen
Genre: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.3 uit 311.000 stemmen
Bestel: Bestel
Kijken: Kijken
Meer over Homeland op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Homeland seizoen 8 op Netflix Nederland?

Komt er een Homeland seizoen 9 of is S8 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen negende seizoen van Homeland volgen. Het achtste deel zal ook meteen het laatste van de serie zijn.

Welke teaser of trailer is er van Homeland seizoen 8?

Yessss, eindelijk hebben we een trailer van het achtste seizoen van Homeland! Kijk hieronder en geniet alvast met uitzicht op de komst van het laatste seizoen naar Netflix!