Homeland seizoen 7 staat nu op Netflix

De kijkers van Homeland staan al een tijdje te springen voor het zevende seizoen van de populaire serie. Na zes zeer succesvolle seizoenen staat nu eindelijk Homeland seizoen 7 op Netflix. Het zevende seizoen is net als de eerste zes seizoenen op Netflix te zien zijn. In dit artikel lees je alles over Homeland seizoen 7 op Netflix. Wil je Homeland seizoen 7 hebben? Je vindt het hier.

Update: Inmiddels is deze serie enkel nog op Disney+ te zien in Nederland. Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Homeland over?

Homeland gaat over een biopolaire CIA agent die ervan overtuigd raakt dat een oud-krijgsgevangene uit de oorlog door al-Qaeda is overgehaald om een terroristische aanslag te plegen op Amerikaanse bodem. De winnaar van 6 Emmy Awards, waaronder Outstanding Drama Series, is een serie waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten. De serie Homeland begon in 2011, telt nu 7 seizoenen en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Homeland seizoen 7 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Homeland seizoen 7 op Netflix? De streamingdienst heeft ervoor gekozen om Homeland seizoen 7 op 12 februari 2019 op Netflix Nederland te laten verschijnen. De serie staat dus nu op Netflix Nederland.

Kom er een Homeland seizoen 8 of is S7 het laatste seizoen van de serie?

Door de makers is bekendgemaakt dat er nog een Homeland seizoen 8 komt! Daarover is nog weinig bekend, maar het heeft van de makers in ieder geval groen licht gekregen. Na Homeland seizoen 7 is de serie dus zeker nog niet ten einde!

Welke teaser of trailer is er al van Homeland seizoen 7?

Er is gelukkig ook al een superspannende trailer van Homeland seizoen 3 beschikbaar. Daarvan kun je genieten in het onderstaande filmpje!

Wat weten we tot nu toe over Homeland seizoen 7?

Zoals eerder aangegeven weten we dat Homeland seizoen 7 op Netflix Nederland te zien zal zijn vanaf 12 februari 2019. Dat is wat bekend is tot nu toe over de release date van het zevende seizoen. Maar gelukkig weten we meer over het zevende seizoen.

Carrie Mathison (Claire Danes) was de adviseur van aankomend president Keane toen er een aanslag op haar werd gepleegd. Ze is inmiddels zowel Nicholas Brody als Peter Quinn verloren, maar ook Saul Berenson is opgepakt doordat president Keane haar belofte tegenover Carrie niet is nagekomen. Daarna heeft ze besloten haar baan in het Witte Huis op te zeggen om bij Maggie, haar zus, te wonen. Ze gaat de strijd aan met Keane met als enige doel om Saul en de andere 200 gevangenen van de inlichtingendienst vrij te krijgen.

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.