Hollywood seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat een sensatie is Ryan Murphy’s nieuwe Netflix Original genaamd Hollywood! Eerder vertelden we al 5 dingen die je moet weten over de serie Hollywood op Netflix en nu zien we van een groot aantal fans de vraag of en wanneer er een vervolgseizoen van de serie op Netflix zal komen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Hollywood seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Hollywood over?

Een groep aspirant-acteurs en filmmakers in het Hollywood van na de Tweede Wereldoorlog probeert het te maken – ongeacht de kosten.

Titel: Hollywood
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Drama
IMDb: 7.7 uit 16,349 stemmen
Makers: Ian Brennan, Ryan Murphy
Cast: David Corenswet, Darren Criss, Laura Harrier
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Hollywood op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Hollywood seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Hollywood seizoen 2 op Netflix Nederland?

Allereerst is de vraag of er überhaupt een vervolgseizoen van de serie zal verschijnen. Aan de ene kant is het uitgebracht als limited series, wat erop zou duiden dat het na één deel gedaan is. Aan de andere kant liet maker Ryan Murphy via social media vrij vertaald het volgende weten: “Nou, Hollywood was gepland als een limited series, maar het is zo populair geworden dat iedereen vraagt om een nieuw seizoen. Dus wie weet? Ik hou wel echt van deze cast.” Helaas is er dus momenteel nog geen volledige zekerheid, maar kunnen we op basis van de publicatie van andere series verwachten dat een mogelijk seizoen 2 in 2021 zal verschijnen.

→ Vergelijkbare series met Hollywood vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Hollywood naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Hollywood seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is er, gezien het uitblijven van nieuws over een tweede seizoen, ook nog niets bekend over een mogelijk derde deel. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van Hollywood seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een eventueel seizoen 2, maar je kunt wel alvast opwarmen met de trailer van het eerste deel van Hollywood.