Waar kun je de film ‘Holly’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Holly (2023) online kijken kunnen. In deze dramafilm voorspelt de 15-jarige Holly een schoolbrand. Ze wordt gevraagd vrijwilligerswerk te doen in de rouwende gemeenschap. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Holly’ (2023) online kijken?

Holly draait vanaf 7 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Holly bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Holly niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHolly is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Holly op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Holly’ (2023)

Nadat Holly, een 15-jarig meisje, een dodelijke schoolbrand voorspeld lijkt te hebben, zijn alle ogen op haar gericht. Lerares Anna is geïntrigeerd door het vreemde voorgevoel van Holly en nodigt haar uit om vrijwilligerswerk te doen in de rouwende gemeenschap. Overal waar ze komt geeft Holly rust, warmte en hoop. Maar al snel verliest ze de grip op haar eigen leven en wordt er steeds meer van haar verwacht. Holly ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië, was de openingsfilm van het Filmfestival van Gent en is geselecteerd voor het IFFR 2024.

Streaming informatie over de film

TitelHolly
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurFien Troch
CastRobbie Cleiren, Felix Heremans, Cathalina Geeraerts, Greet Verstraete, Serdi Faki Alici, Els Dekeukelier

Synopsis: Cinéart Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.