Kun je ‘Holland Zingt Hazes 2024’ online en op tv kijken?

Muziekliefhebbers opgelet, want aankomend weekend gaat de concertreeks Holland Zingt Hazes van start. Op 8, 9, 15 en 16 maart 2024 keert een van de grootste meezingconcerten terug in de Ziggo Dome. De concerten staan al sinds 2013 op de agenda en zijn razend populair. Heb je net misgegrepen bij het kopen van een kaartje? Dan vraag je je vast af of je ook thuis op tv of online met een live stream naar het concert kunt kijken. Hieronder geven wij aan aan of Holland Zing Hazes op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

‘Holland Zingt Hazes 2024’ online en op tv kijken

Al sinds 2013 staat Holland Zingt Hazes op de concertagenda. Tijdens het meezingconcert komen verschillende artiesten samen om nummers van André Hazes te vertolken. Zo hebben al bijna vijftig artiesten het podium tijdens de concertreeks mogen betreden. In 2024 vindt alweer de twaalfde editie plaats. Onder andere André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Douwe Bob, Wolter Kroes en Samantha Steenwijk zullen op 8, 9, 15 en 16 maart 2024 voor een weergaloos optreden zorgen.

Het evenement is ontzettend populair, waardoor kaarten snel zijn uitverkocht. Gelukkig worden er steeds vaker livestreams verzorgd, waardoor je vanuit je woonkamer je favoriete artiesten kunt zien optreden. Ook bij Holland Zingt Hazes is dit het geval. Videoland zal namelijk op vrijdag 8 maart vanaf 20:30 uur voor abonnees een livestream uitzenden. De streamingdienst geeft aan dat het een speciale meezingeditie zal worden. Tijdens de nummers krijgen kijkers de songteksten op hun scherm te zien.

Het is mogelijk om het concert via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten het concert om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

Line-up van alle artiesten bij Holland Zingt Hazes 2024

Zoals we eerder al vermeldden, zullen meerdere artiesten het podium van de Ziggo Dome betreden. In het lijstje hieronder vind je de complete line-up. Zij zullen in maart voor vier spetterende shows zorgen.

 • André Hazes
 • Jeroen van der Boom
 • Douwe Bob
 • Wolter Kroes
 • Samantha Steenwijk
 • Jamai
 • Frans Bauer
 • Karsu
 • Peter Beense
 • Tino Martin
 • Kris Kross Amsterdam
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.