Op hoeveel schermen kun je Disney+ kijken?

Er komen steeds meer streamingdiensten bij. Met het grote aanbod is het heel logisch dat veel mensen hun account delen. Maar dan is het wel handig om te weten met hoeveel mensen je tegelijkertijd naar de films en series kunt kijken. Wij zochten uit met hoeveel schermen je Disney+ kunt kijken.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Met hoeveel schermen kun je Disney+ kijken?

Heel veel mensen delen hun account en willen dus tegelijkertijd naar alle film en series van Disney+ kunnen kijken. Maar met hoeveel schermen is dat mogelijk? Met zowel het maand- als het jaarabonnement van de streamingdienst kun je op vier schermen tegelijkertijd kijken.

Ook wel handig om te weten: hoeveel profielen zijn er aan te maken? Dit zijn er in totaal maar liefst zeven. Je kunt je profiel dus delen met zes anderen en vier daarvan kunnen tegelijkertijd een film of serie kijken. Er zijn in totaal tien apparaten toe te voegen.

Meer informatie over de streamingdienst

We houden je altijd op hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media-kanalen en via je mail. Veel grote nieuwsberichten vind je direct na bekendmaking ook in de Facebook-groep met Disney+ kijkers.

Disney+ in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.