Hoeveel afleveringen heeft ‘Young Royals’ seizoen 3?

De Zweedse kroonprins wordt verliefd op een jongen, en dat zorgt voor grote problemen. Dat is het verhaal van Young Royals. De laatste afleveringen zijn nu op Netflix verschenen, want daar is sinds kort seizoen 3 te zien. Maar voordat jij de serie ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het derde seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft ‘Young Royals’ seizoen 3?

In 2021 verscheen het eerste seizoen van Young Royals. Deze bestond uit zes afleveringen. Er volgde een tweede seizoen en in 2024 was het tijd voor het derde seizoen. In de nieuwe episodes zindert Hillerska en het Zweedse koninkrijk na de onthullende speech van Wilhelm.

De eerste twee seizoenen bestonden allebei uit zes afleveringen. Ook seizoen 3 krijgt er zes. Wel goed om te weten: de eerste vijf verschenen op maandag 11 maart, de laatste komt pas een weekje later. De seizoensfinale bekijk je dus pas op maandag 18 maart, vanaf 18:00 uur. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag11 maart 2024
3Maandag11 maart 2024
4Maandag11 maart 2024
5Maandag11 maart 2024
6Maandag18 maart 2024
Bonus: docu Young Royals ForeverMaandag18 maart 2024

Komt er een ‘Young Royals’ seizoen 4?

Kunnen we na de zes afleveringen van seizoen 3 nog een keer terugkeren naar Hillerska? Helaas niet. Het verhaal van kroonprins Wilhelm en Simon komt voorgoed tot een einde, want Netflix heeft al bekendgemaakt dat ze geen vierde seizoen besteld hebben.

Alles weten over de films en series op Netflix? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Zin in meer royal love? Bekijk ook de film Red, White and Royal Blue 👑

Verhaal en trailer van seizoen 3

Hillerska wordt geconfronteerd met de ergste crisis in de geschiedenis van de school. Wilhelm en Simon worstelen met hartverscheurende onthullingen en lastige beslissingen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.