Hoeveel afleveringen heeft ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3?

Ryan Reynolds en Rob McElhenney zijn terug op Disney+ met hun serie Welcome to Wrexham. Vorige keer zagen we hoe ze hun team Wrexham AFC eindelijk lieten promoveren, nu lonkt een nóg hogere divisie. Iedere woensdag kijk je naar een splinternieuwe episode. Maar is het eigenlijk al bekend hoeveel weken het gaat duren? En hoeveel afleveringen het derde seizoen precies telt? Wij geven antwoord op deze belangrijke vragen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Welcome to Wrexham’ seizoen 3?

Lukt het acteurs Ryan Reynolds (Deadpool) en Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) om tijdens het seizoen 2023/24 opnieuw te promoveren met hun voetbalclub Wrexham AFC uit Wales? Dat zien we in het derde seizoen van Welcome to Wrexham.

Het eerste seizoen bestond uit achttien afleveringen, seizoen 2 bevatte er vijftien. Met het derde seizoen staat er een iets minder lange reeks op het programma. Er verschijnen namelijk slechts acht afleveringen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Uitzendschema van het derde seizoen

Iedere woensdag wordt het verhaal van de voetbalclub Wrexham AFC in Welcome to Wrexham vervolgd. Omdat we op acht afleveringen kunnen rekenen, valt de seizoensfinale op woensdag 24 juli. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Welcome to the EFL”Woensdag12 juni 2024
2“Goals”Woensdag12 juni 2024
3“Notts Again”Woensdag19 juni 2024
4“Risky Business”Woensdag26 juni 2024
5“Temporary”Woensdag3 juli 2024
6“Far Away, So Close”Woensdag10 juli 2024
7“Proper Trouble”Woensdag17 juli 2024
8“Down to the Wire”Woensdag24 juli 2024

Meer informatie over de serie

In Welcome to Wrexham leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footbalclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken.

TitelWelcome to Wrexham
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreSport, Documentaire
IMDb8,3 uit 4.500 stemmen
CastRyan Reynolds, Rob McElhenney

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.