Hoeveel afleveringen heeft ‘We Were The Lucky Ones’?

Sinds kort kijk je op Disney+ naar de nieuwe oorlogsserie We Were the Lucky Ones. Je kijkt hierin mee met de Joodse familie Kurc tijdens de Tweede Wereldoorlog. Iedere woensdag verschijnt er een spiksplinternieuwe episode in het aanbod. Maar hoeveel afleveringen zullen er eigenlijk komen?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘We Were The Lucky Ones’?

In de waargebeurde serie We Were The Lucky Ones volgen we de Joodse familie Kurc. Aan het begin van de oorlog worden zij, vijf broers en zussen, van elkaar gescheiden en komen ze op verschillende werelddelen terecht. Ze doen er alles aan om te herenigen én om te overleven. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en heeft hoofdrollen voor Joey King (The Act) en Logan Lerman (The Perks of Being a Wallflower). Het verhaal wordt gevat in acht afleveringen.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Uitzendschema van ‘We Were The Lucky Ones’ seizoen 1

Op 1 mei verschenen de eerste drie afleveringen van deze nieuwe serie in het aanbod van Disney+. Sindsdien wordt het verhaal iedere woensdag vervolgd, met de seizoensfinale op 5 juni. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Radom”Woensdag1 mei 2024
2“Lvov”Woensdag1 mei 2024
3“Siberia”Woensdag1 mei 2024
4“Casablanca”Woensdag8 mei 2024
5“Ilha Das Flores”Woensdag15 mei 2024
6“Warsaw”Woensdag22 mei 2024
7“Monte Cassino”Woensdag29 mei 2024
8“Rio”Woensdag5 juni 2024

Verhaal en trailer van ‘We Were The Lucky Ones’

Gebaseerd op de bestseller van Georgia Hunter in de New York Times, is We Were the Lucky Ones een serie die gebaseerd is op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden wordt. De serie volgt hen de hele wereld over terwijl ze er alles aan doen om te overleven en zich te herenigen. We Were the Lucky Ones laat zien hoe de menselijke geest kan overleven, en zelfs kan opbloeien, gedurende de donkerste momenten van de 20e eeuw. De serie is een eerbetoon aan de triomf van hoop en liefde tegen alle verwachtingen in.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.