Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘The Veil’?

Disney+ heeft in mei de mysterieuze serie The Veil online gezet. Maar voordat jij hem ook gaat bingen, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘The Veil’?

Agent Imogen wordt gekoppeld aan een vrouw in een Turks vluchtelingenkamp. Er zijn vermoedens dat zij Djinn al Raqqa is, een extremist die een massamoord op haar naam heeft staan. Zelf beweert ze echter Adilah El Idrissi te zijn, een Algerijnse Parijzenaar die weliswaar foute keuzes heeft gemaakt, maar zeker niet bij ISIS hoort. Terwijl Imogen probeert de vrouw terug naar Frankrijk te halen, moet ze ontdekken met wie ze echt te maken heeft.

Dit is het verhaal van de nieuwe serie The Veil. In het eerste seizoen volgen de bloedstollende scènes elkaar op en zit je op het puntje van je stoel. Daarom is het wel handig om te weten hoeveel afleveringen de serie duurt. In totaal zijn het er zes. De afleveringen duren tussen de 38 en 67 minuten.

Komt er een tweede seizoen van ‘The Veil’?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van The Veil komt. Helaas weten we dat op dit moment nog niet. Hulu, de maker van de serie, moet dit nog bevestigen. We houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

The Veil is een spannende spionageserie over de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die tijdens hun reis van Istanbul naar Parijs en Londen een dodelijk spel met elkaar spelen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere moet haar geheim onthullen om duizenden levens te redden. Op de achtergrond moeten de missieleiders van de Amerikaanse CIA en de Franse DGSE hun meningsverschillen opzijzetten, hoe moeilijk dat ook mag zijn, en samenwerken om een catastrofe te voorkomen voordat het te laat is.

TitelThe Veil
SoortSerie
Jaar2024
Duur6 afleveringen
TaalEngels
CategorieThriller
CastElisabeth Moss, James Purefoy, Yumna Marwan, Dali Benssalah, Josh Charles, Dan Wyllie

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.