Hoeveel afleveringen heeft de nieuwe serie ‘Under the Bridge’?

Er is een nieuwe true crime-serie op Disney+ verschenen. In Under the Bridge draait het om de verdwijning van een 14-jarig meisje en de daaropvolgende zoektocht naar de dader. Het complete eerste seizoen is direct op Disney’s streamingdienst verschenen, maar voordat je begint wil je misschien wel weten hoeveel afleveringen er precies zijn.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Under the Bridge’ seizoen 1?

Under the Bridge draait om de verdwijning van de 14-jarige Reena Virk. Na een feestje met vrienden komt zij nooit meer thuis. We volgen het moordonderzoek dat daarop volgt, dat vol zit met verrassende wendingen. Dit alles wordt gevat in acht afleveringen. Ze duren tussen de 35 en 60 minuten.

Komt er ook een tweede seizoen?

Misschien smaken de acht afleveringen wel naar meer. Helaas is de komst van een tweede seizoen nog niet bevestigd. Deze serie is ook gepromoot als ‘miniserie’, wat meestal inhoudt dat er geen nieuwe seizoenen gemaakt gaan worden. Echter kan er natuurlijk altijd wat veranderen, dus de kans is aanwezig dat je in de toekomst tóch verblijd wordt met een tweede seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Under the Bridge is gebaseerd op het boek van de gerenommeerde schrijfster Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal uit 1997 van de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). De serie neemt ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die van de moord werden beschuldigd, en toont ons de schokkende waarheden over de waarschijnlijke moordenaar.

TitelUnder the Bridge
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama, Misdaad
MakersQuinn Shephard
CastRiley Keough, Lily Gladstone, Archie Panjabi, Matt Craven, Michael Buie, Anoop Desai

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.