Hoeveel afleveringen heeft ‘True Detective’ seizoen 4 eigenlijk?

Eindelijk was het zover: op HBO Max verscheen dit jaar een nieuw seizoen van True Detective. In januari was de allereerste aflevering te zien. Maar voor de één kan het kersverse seizoen niet lang genoeg duren, terwijl de ander misschien wel uitkijkt naar het einde. In beide gevallen is het wel handig om te weten uit hoeveel afleveringen True Detective seizoen 4 bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘True Detective’ seizoen 4?

True Detective was in 2024 na vijf jaar wachten eindelijk terug met een vierde seizoen. Het is een lange en donkere winter in Ennis (Alaska). Acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen, verdwijnen plotseling spoorloos. Rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro duiken in hun zoektocht naar de oplossing van deze zaak in spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

Tot 19 februari kon je iedere maandag op een aflevering rekenen. In totaal zette dit de teller op zes afleveringen. Het vierde seizoen heeft hiermee dus twee afleveringen minder dan de andere drie seizoenen.

Komt er een ‘True Detective’ seizoen 5?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een vijfde seizoen van True Detective komt. Goed nieuws, want HBO Max heeft aangekondigd dat er inderdaad nieuwe afleveringen gemaakt worden. Wanneer we die kunnen bekijken is nog niet bekend. Zodra we dat weten hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op HBO Max elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op HBO Max zullen verschijnen.

Uitzendschema van seizoen 4

De eerste aflevering van True Detective verscheen dus op maandag 15 januari. Tot 19 februari kon je iedere maandag klaar zitten, want dan zette HBO Max om 09:00 uur ’s ochtends de nieuwe episode live. Dit leverde het onderstaande uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Maandag15 januari 202409:00 uur ’s ochtends
2Maandag22 januari 202409:00 uur ’s ochtends
3Maandag29 januari 202409:00 uur ’s ochtends
4Maandag5 februari 202409:00 uur ’s ochtends
5Maandag12 februari 202409:00 uur ’s ochtends
6Maandag19 februari 202409:00 uur ’s ochtends
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.