Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘Tracker’ op Disney+?

Sinds kort kun je op Disney+ terecht voor de spannende thrillerserie Tracker, waarin The Umbrella Academy-acteur Justin Hartley de hoofdrol speelt. Iedere woensdag verschijnt er een splinternieuwe episode in het aanbod. Maar hoeveel afleveringen zullen er eigenlijk komen?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Tracker’?

Op Disney+ is sinds kort de thrillerserie Tracker van start gegaan. Iedere woensdag vind je een splinternieuwe aflevering in het aanbod. Het verhaal draait om Colter Shaw. Hij zwerft in een oude caravan door Amerika en heeft zich toegelegd op survivallen. Door jarenlange ervaring heeft hij uitstekende opsporingsvaardigheden opgedaan waarmee hij burgers en de politie helpt.

Het eerste seizoen is momenteel in volle gang op Disney+. Maar op hoeveel afleveringen kun je dan rekenen? In totaal is het verhaal samengevat in dertien afleveringen, de laatste verschijnt op woensdag 10 juli in het aanbod van de streamingdienst.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Uitzendschema van ‘Tracker’ op Disney+

Op 24 april verscheen de nieuwe serie Tracker plots in het aanbod van Disney+. Sindsdien wordt het verhaal van Colter Shaw iedere woensdag vervolgd, met de seizoensfinale op 10 juli. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Klamath Falls”Woensdag24 april 2024
2“Missoula”Woensdag24 april 2024
3“Springland”Woensdag1 mei 2024
4“Mt. Shasta”Woensdag8 mei 2024
5“St. Louis”Woensdag15 mei 2024
6“Lexington”Woensdag22 mei 2024
7“Chicago”Woensdag29 mei 2024
8“Camden”Woensdag5 juni 2024
9“Auroro”Woensdag12 juni 2024
10“Into the Wild”Woensdag19 juni 2024
11“Beyond the Campus Walls”Woensdag26 juni 2024
12“Off the Books”Woensdag3 juli 2024
13“The Storm”Woensdag10 juli 2024

Verhaal en trailer van de serie

In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin. Deze serie is gebaseerd op de bestseller The Never Game van Jeffery Deaver.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.