Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘Squid Game: The Challenge’?

Red light, green light…” Op 22 november 2023 zijn op Netflix de eerste vijf afleveringen van de gloednieuwe realityserie Squid Game: The Challenge verschenen. Het is gebaseerd op de populaire Koreaanse serie Squid Game en we zien hoe 456 kandidaten in verschillende spellen strijden om de gigantische geldprijs van $4,56 miljoen. Wie het niet haalt, wordt direct geëlimineerd. De eerste afleveringen zijn direct te streamen, maar hoe zit het met de rest van de serie? En uit hoeveel afleveringen bestaat het hele seizoen?

Verhaal van ‘Squid Game: The Challenge’

In juni 2022 maakte Netflix via een video bekend een gloednieuwe show te maken gebaseerd op de populaire Koreaanse serie Squid Game. In Squid Game: The Challenge gaan 456 kandidaten in verschillende spellen en proeven de uitdaging met elkaar aan. Volgens de streamingdienst worden zij getest op het gebied van strategie, allianties en karakter.

Alle spellen zijn deels gebaseerd op de originele serie, maar worden ook aangevuld met nieuwe verrassende uitdagingen. Iedereen van over de hele wereld kon zich aanmelden om mee te spelen. Wie een ronde niet haalt, wordt direct geëlimineerd. Uiteraard loopt het met de spelers in de realityserie niet zo gruwelijk af als in de originele serie.

Uitzendschema afleveringen ‘Squid Game: The Challenge’

Na aanmeldingen van over de hele wereld zijn 456 kandidaten uitgekozen om deel te nemen aan de realityserie. De eerste vijf afleveringen zijn op woensdag 22 november 2023 op Netflix verschenen. Kijkers hoeven echter niet lang te wachten op de volgende reeks episodes, want een week later verschijnen er nog eens vier afleveringen. Op 6 december volgt de langverwachte ontknoping van de reality-spelshow. De gehele serie zal dus bestaan uit tien afleveringen. Hieronder vind je het complete uitzendschema, inclusief namen van alle afleveringen.

AfleveringDatumTitel
✅ 1Woensdag 22 november 2023“Red Light, Green Light”
✅ 2Woensdag 22 november 2023“The Man with the Umbrella”
✅ 3Woensdag 22 november 2023“War”
✅ 4Woensdag 22 november 2023“Nowhere to Hide”
✅ 5Woensdag 22 november 2023“Trick or Treat”
6Woensdag 29 november 2023“Goodbye”
7Woensdag 29 november 2023“Friend or Foe”
8Woensdag 29 november 2023“One Step Closer”
9Woensdag 29 november 2023“Circle of Trust”
10Woensdag 6 december 2023“One Lucky Day”

Hoe laat verschijnen de nieuwe afleveringen van ‘Squid Game: The Challenge’ op Netflix?

Nu we de releasedata weten van alle afleveringen, is het tijd om te kijken naar het tijdstip waarop deze online verschijnen. Slecht nieuws voor iedereen die om middernacht klaar wil zitten. Nieuwe afleveringen van series op Netflix verschijnen namelijk doorgaans tussen 09:00 uur ’s ochtends en 12:00 uur ’s middags. Gelukkig is er genoeg tijd om alle afleveringen te streamen, voordat de grote finale op 6 december losbarst.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.