Hoeveel afleveringen heeft de Nederlandse serie ‘Sphinx’ eigenlijk?

De mysterieuze serie Sphinx verscheen in maart op Videoland. Je ziet hierin hoe de veertienjarige Minke Moorman spoorloos verdwijnt. Als ze terugkeert heeft ze een tatoeage van vleugels op haar rug en gedraagt ze zich wel érg vreemd. Misschien vraag je je af hoe lang je van de serie kunt genieten. Oftewel: hoeveel afleveringen heeft Sphinx eigenlijk? Wij geven antwoord op deze veelgestelde vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft ‘Sphinx’?

De makers van Penoza kwamen op vrijdag 22 maart met de Videoland-serie Sphinx. De serie draait om de nasleep van de verdwijning van een veertienjarig meisje en heeft rollen voor onder meer Rifka Lodeizen, Marcel Hensema, Sallie Harmsen, Benja Bruijning en nieuwkomer Andrea Vass.

Maar hoe lang kun je eigenlijk van de serie genieten? Het seizoen bestaat in totaal uit zes afleveringen, die allemaal ongeveer drie kwartier duren.

→ Penoza nog een keer zien? Bekijk direct alle 5 de seizoenen 🍿

Komt er een ‘Sphinx’ seizoen 2?

Veel mensen vragen zich af of er ook een tweede seizoen van Sphinx volgt. Helaas is dat op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Hoewel het einde van seizoen 1 zeker vraagt om nieuwe afleveringen, heeft Videoland dit nog niet officieel bevestigd. Zodra we meer weten, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Verhaal en trailer van de serie

Deze gloednieuwe psychologische thrillerserie, geregisseerd door Diederik van Rooijen, vertelt het intrigerende verhaal van de veertienjarige Minke Moorman (gespeeld door de debuterende Andrea Vass) die exact drie jaar naar haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Wat volgt is een meeslepende thriller waarin Minke nog altijd verkeert onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.