Hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS’?

Het wordt weer afzien voor twaalf bekende Nederlanders, want op zondag 28 januari 2024 ging het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS van start bij Videoland. Ook is enkel de eerste aflevering op tv en NLZIET te zien. Iedere zondag kunnen we klaar zitten voor alle opdrachten die de BN’ers moeten trotseren. Onder leiding van de staf gaan de deelnemers de strijd met zichzelf aan. Maar hoeveel afleveringen heeft Special Forces VIPS eigenlijk?

Hoeveel afleveringen heeft ‘Special Forces VIPS’?

Het is alweer even geleden sinds het laatste seizoen van Special Forces VIPS. Vandaag begon er echter een kersverse groep BN’ers aan de uitdaging van hun leven. Zij volgen een van de zwaarste militaire trainingen die er is. De eerste aflevering verscheen op zondag 28 januari 2024 om 22:20 uur op RTL 4.

Hoewel de eerste aflevering op tv te zien is, zal de rest van het seizoen exclusief te kijken zijn op Videoland. Op de eerste zondag staan hier direct twee afleveringen online, waarna er wekelijks een nieuwe episode verschijnt. In totaal zal het seizoen zes weken te zien zijn, wat neerkomt op acht afleveringen.

Uitzendschema van ‘Special Forces VIPS’ in 2024

Op zondag 28 januari 2024 verscheen de eerste aflevering dus op tv en tevens de tweede aflevering op Videoland. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal zes weken klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Special Forces VIPS online komt. Op zondag 10 maart 2024 zullen we er dus achter komen welke deelnemers alle uitdagingen hebben doorstaan.

AfleveringWeekdagDatum (tv en NLZIET)Datum (Videoland)
1Zondag28 januari 28 januari
2Zondag28 januari
3Zondag4 februari
4Zondag11 februari
5Zondag18 februari
6Zondag25 februari
7Zondag3 maart
8Zondag10 maart

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.