Hoeveel afleveringen heeft ‘Secret Invasion’? (+ uitzendschema)

Het eerste seizoen van Secret Invasion staat op Disney+. In deze splinternieuwe Marvel-serie kruipt Samuel L. Jackson opnieuw in de huid van Nick Fury. Misschien zit jij wekelijks klaar voor deze serie of misschien wilde je juist wachten tot alle afleveringen online staan; in beide gevallen is het wel handig om te weten hoe lang de serie precies duurt. Daarom beantwoorden wij in dit artikel de vraag: hoeveel afleveringen heeft dit seizoen van Secret Invasion?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 1 van ‘Secret Invasion’?

Op woensdag 21 juni ging het eerste seizoen van Secret Invasion in première. Zoals we gewend zijn van Disney+ werken zij met wekelijkse afleveringen en in totaal stonden er zes afleveringen op het programma. De seizoensfinale viel hierdoor op woensdag 26 juli.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Uitzendschema van ‘Secret Invasion’ seizoen 1

Nieuwe afleveringen van Secret Invasion werden in Nederland tot 26 juli iedere woensdagochtend om 09:00 uur toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Inmiddels zijn alle zes de afleveringen al te bekijken. In het uitgebreide uitzendschema hieronder kun je al deze informatie nog even op een rij zien.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1 ✅Woensdag21 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
2 ✅Woensdag28 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
3 ✅Woensdag5 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
4 ✅Woensdag12 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
5 ✅Woensdag19 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
6 ✅Woensdag26 juli 202309:00 uur ‘s ochtends

Waar gaat het verhaal van ‘Secret Invasion’ over?

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.