Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’?

Op donderdag 9 mei 2024 gaat seizoen 2 van Pretty Little Liars: Original Sin van start. In het nieuwe seizoen Pretty Little Liars: Summer School krijgen de vriendinnen wederom te maken met een mysterieuze stalker. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering op HBO Max. Maar hoe lang kunnen we genieten van het nieuwe seizoen? Kortom: hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van Pretty Little Liars: Summer School?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft ‘Pretty Little Liars: Summer School’?

In 2022 was het zover en verscheen de PLL-spin-off Pretty Little Liars: Original Sins. In de serie volgen we vijf meiden die opnieuw worden lastig gevallen door een mysterieuze A. Na twee jaar kunnen we genieten van seizoen twee. In het nieuwe seizoen moeten de vriendinnen aan de bak tijdens zomerschool. Op donderdag 9 mei 2024 verschijnen de eerste twee afleveringen op HBO Max. Vanaf deze datum kun je wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. In totaal kun je daarna nog zes weken klaar zitten. Dit komt neer op acht afleveringen. Voor de oplettende kijker zijn dit er twee minder dan het eerste seizoen. Deze bestond namelijk uit tien afleveringen.

Uitzendschema van ‘Pretty Little Liars: Summer School’

Op donderdag 9 mei 2024 verschijnen de eerste twee afleveringen van Pretty Little Liars: Summer School op HBO Max. Vanaf deze datum kun je wekelijks een nieuwe aflevering op de streamingdienst verwachten. In totaal zal het seizoen bestaan uit acht afleveringen, waardoor de laatste aflevering op donderdag 20 juni 2024 te zien is. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Loose Ends”Donderdag9 mei 2024
2“Summer Lovin'”Donderdag9 mei 2024
3“Sweet Sixteen”Donderdag16 mei 2024
4“When A Stranger Calls Back”Donderdag23 mei 2024
5“Friday The 13th”Donderdag30 mei 2024
6“Hell House”Donderdag6 juni 2024
7“The Bogeyman”Donderdag13 juni 2024
8“Final Exam”Donderdag20 juni 2024

Meer informatie over de serie

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden onze Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood – zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.


Synopsis: HBO Max

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.