Hoeveel afleveringen heeft ‘Outlander’ seizoen 7 eigenlijk?

Outlander-fans kunnen weer op Netflix terecht, waar acht splinternieuwe afleveringen zijn verschenen. Maar is het seizoen daarmee tot een einde gekomen, of komt er meer? Oftewel: hoeveel afleveringen heeft Outlander seizoen 7?

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 7 van ‘Outlander’?

In het zevende seizoen van Outlander zien we hoe de Jamie en Claire geconfronteerd worden met de gewelddadige strijd. Hun land verandert en zij worden gedwongen mee te veranderen. Er moeten een aantal onmogelijke beslissingen gemaakt worden die grote gevolgen hebben voor de familie.

Het zevende seizoen is niet direct helemaal verschenen. De Amerikaanse zender STARZ heeft namelijk besloten om een aantal afleveringen achter de hand te houden. We zitten nu dus nog te wachten op seizoen 7B, dat ook uit acht afleveringen bestaat. In totaal kun je dus op maar liefst zestien afleveringen rekenen.

Wanneer verschijnt seizoen 7B op Netflix?

Onlangs werd bekend dat seizoen 7B van Outlander te zien zal zijn op 22 november 2024. Dit is echter bij het Amerikaanse televisienetwerk STARZ en in Nederland bij het video on demand-platform Ziggo Movies & Series. Netflix loopt altijd een beetje achter en is vaak pas een jaar later aan de beurt. Dikke kans dus dat je moet wachten tot in 2025. Zodra we meer weten, vind je die informatie direct op deze pagina. We houden je daarnaast natuurlijk op de hoogte via onze social media-kanalen en via je mail.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.

TitelOutlander
Jaar2014–
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
MakersRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell

Synopsis: Sony Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.