Hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’?

Het nieuwe jaar is direct met veel drama gestart. Op 1 januari 2024 is namelijk het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle begonnen. Onder leiding van presentator Valerio Zeno vertrekken ook deze editie weer twaalf diva’s naar de jungle. Vanaf nieuwjaarsdag kunnen we iedere week genieten van een nieuwe aflevering. Maar uit hoeveel afleveringen bestaat het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ eigenlijk?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Nieuw seizoen ‘Echte Meisjes in de Jungle’ van start bij Videoland

Het is weer genieten geblazen, want op 1 januari 2024 is het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ op Videoland van start gegaan. Opnieuw gaan verschillende Nederlandse realitysterren met elkaar de strijd aan in de jungle. Uiteraard is presentator Valerio Zeno ook weer van de partij. Ditmaal reizen alle deelneemsters af naar de jungle van Suriname: dé plek waar het programma allemaal begon.

Uitzendschema van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Om het nieuwe jaar direct goed te beginnen, zijn direct de eerste twee afleveringen aan het aanbod van Videoland toegevoegd. Hierna zal er wekelijks een episode online verschijnen. Het vorige seizoen bestond uit 9 afleveringen. Kijkers hebben geluk, want de nieuwste editie zal uit tien afleveringen bestaan. Dit is een episode meer dan afgelopen seizoen. De grote finale zal hierdoor op 19 februari 2024 te zien zijn en de reünie-aflevering op 26 februari 2024. Bekijk hieronder het complete uitzendschema.

AfleveringDatumWeekdag
11 januari 2024Maandag
21 januari 2024Maandag
38 januari 2024Maandag
415 januari 2024Maandag
522 januari 2024Maandag
629 januari 2024Maandag
75 februari 2024Maandag
812 februari 2024Maandag
919 februari 2024Maandag
1026 februari 2024Maandag

Meer informatie over de serie

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Vonneke Bonneke

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.