Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘My Lady Jane’?

Bridgerton-fans, opgelet! Sinds donderdag 27 juni staat er een gloednieuwe serie voor je klaar, die ook vol drama, seks en kostuums zit. Maar voordat je hieraan begint, is het misschien handig om te weten hoe lang je ermee bezig bent. Wij vertellen je in dit artikel uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘My Lady Jane’ seizoen 1?

Je kunt weer een nieuwe serie bingen. Op donderdag 27 juni was het tijd voor My Lady Jane. We volgen het waargebeurde, maar aangepaste verhaal van Lady Jane Grey. Zij wordt van de ene op de andere dag gekroond tot koningin en wordt daardoor doelwit van schurken. In het echt werd ze onthoofd, maar in deze serie niet. Deze damsel in distress redt zichzelf namelijk. En er is veel drama en veel seks. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1NNBDonderdag27 juni 2024
2NNBDonderdag27 juni 2024
3NNBDonderdag27 juni 2024
4“Bluebird is Dead”Donderdag27 juni 2024
5“I’m Gonna Change the World”Donderdag27 juni 2024
6“I Feel Free”Donderdag27 juni 2024
7“Another Girl, Another Planet”Donderdag27 juni 2024
8NNBDonderdag27 juni 2024

Komt er een ‘My Lady Jane’ seizoen 2 op Prime Video?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van My Lady Jane komt. Helaas is de serie op dit moment nog niet verlengd. Hij is echter ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat er nog van alles kan gebeuren. We werken deze pagina uiteraard bij zodra we meer weten over het (mogelijke) vervolg van de serie.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we ook altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van seizoen 1

My Lady Jane speelt zich af in een fantasy benadering van de Tudor-dynastie: de periode die het koningschap van Engeland en Wales bekleedde van 1485 tot 1603. Echter, in de serie sterft de zoon van koning Henry VIII, Edward, níet aan tuberculose en wordt Lady Jane Grey ook níet onthoofd. Het middelpunt van de nieuwe serie is de eigenzinnige Jane, die onverwacht van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond en het doelwit wordt van schurken die het op haar hebben gemunt… My Lady Jane is een serie met liefde, avontuur, humor en actie. 


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.