Hoeveel afleveringen heeft ‘The Mole’ seizoen 2 eigenlijk?

Wie is de Mol-fans kunnen weer op Netflix terecht, want daar is de Amerikaanse versie van de serie op 28 juni 2024 van start gegaan. Iedere vrijdag komen er nieuwe episodes, maar hoeveel afleveringen staan er eigenlijk op de planning? En wat is het uitzendschema?

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 2 van ‘The Mole’?

In 2022 kon je voor het eerste kijken naar The Mole. Deze spelshow zit hetzelfde in elkaar als Wie is de Mol en De Mol België: een groep mensen probeert geld in de pot te spelen, maar er is één iemand in hun midden die de boel saboteert. Het tweede seizoen bestaat net als de vorige keer uit tien afleveringen, die in drie delen live gezet worden.

Uitzendschema van seizoen 2

Op vrijdag 28 juni starten we met vijf afleveringen. De week daarna volgen er drie en op vrijdag 12 juli zet Netflix de laatste twee afleveringen van het tweede seizoen live. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag28 juni 2024
4Vrijdag28 juni 2024
5Vrijdag28 juni 2024
6Vrijdag5 juli 2024
7Vrijdag5 juli 2024
8Vrijdag5 juli 2024
9Vrijdag12 juli 2024
10Vrijdag12 juli 2024

Ook Nederlandse ‘Wie is de Mol’ streaming-editie van start

Terwijl de Amerikaanse Mol ontmaskerd wordt, is er ook een Nederlandse Mol naar boven gekropen. Tien onbekende kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire WIDM. Er is een saboteur in hun midden die ze zullen moeten ontmaskeren. Vanaf vrijdag 28 juni zie je hoe het de deelnemers vergaat. Op vrijdagen kun je voortaan dus zowel de Amerikaanse als de Nederlandse versie bekijken.

→ Benieuwd naar de Nederlandse versie? Bekijk direct Wie is de Mol? streaming-editie 🤩

Meer informatie over het programma

In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

TitelThe Mole
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Spelshow

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.