Hoeveel afleveringen heeft ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3?

Het is eindelijk tijd voor het derde seizoen van Mayor of Kingstown. Iedere donderdag verschijnt er een kersverse aflevering op SkyShowtime. Maar is het eigenlijk al bekend hoeveel weken het gaat duren? En hoeveel afleveringen het derde seizoen precies telt? Wij geven antwoord op deze belangrijke vragen.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Uit hoeveel afleveringen bestaat ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3?

Het derde seizoen van Mayor of Kingstown is van start gegaan op SkyShowtime. Opnieuw vertolkt Jeremy Renner de hoofdrol en heeft de productie in handen gelegen van de geprezen regisseur Taylor Sheridan. We volgen burgemeester Mike McLusky, die nog steeds te maken heeft met een door drugshandel gedomineerde stad.

Seizoen 3 bestaat uit tien afleveringen. Op donderdag 6 juni verscheen de allereerste, daarna kun je rekenen op wekelijkse episodes. De seizoensfinale valt hierdoor op 8 augustus.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Uitzendschema van ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 3

Iedere donderdag wordt het verhaal van Mayor of Kingstown vervolgd. Dit zal dus in totaal acht weken duren. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Soldier’s Heart”Donderdag6 juni 2024
2“Guts”Donderdag13 juni 2024
3“Barbarians at the Gate”Donderdag20 juni 2024
4“Rag Doll”Donderdag27 juni 2024
5“Iris”Donderdag4 juli 2024
6“Ecotone”Donderdag11 juli 2024
7“Marya Was Here”Donderdag18 juli 2024
8“Captain of the Shit Out of Luck”Donderdag25 juli 2024
9“Home on the Range”Donderdag1 augustus 2024
10“Comeuppance”Donderdag8 augustus 2024

Meer informatie over de serie

Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.