Hoeveel afleveringen heeft seizoen 4 van ‘Manifest’ eigenlijk?

Eindelijk is het gloednieuwe seizoen van Manifest er en komen we steeds dichter bij de onthulling van alle mysteries die achter de Montego Air Vlucht 828 schuilen. Maar hoe lang duurt dit seizoen eigenlijk? En zijn alle afleveringen nu al te zien op Netflix? Of met andere woorden: hoeveel afleveringen heeft seizoen 4 van Manifest? Die vraag beantwoorden we in dit artikel.

Aantal afleveringen van seizoen 4 van ‘Manifest’

Het vierde seizoen van Manifest ging op vrijdag 4 november 2022 in première op Netflix. Althans: het eerste deel. Het nieuwe seizoen is namelijk opgedeeld in twee delen. Deel 1 bestaat uit aflevering 1 tot 10 en staat nu al volledig online. In totaal bestaat seizoen 4 echter uit twintig afleveringen. Dit betekent dat deel 2, aflevering 11 tot 20, nog naar de streamingdienst moet komen.

De vorige twee seizoenen bevatten allebei dertien afleveringen, het eerste had er zestien. Met de twintig afleveringen is het vierde (en tevens laatste) seizoen het langste tot nu toe.

Manifest: Season 4 | Official Trailer | Netflix

Wanneer komt deel 2 van seizoen 4 op Netflix?

Seizoen 4A is dus sinds vrijdag 4 november 2022 te zien. Maar wanneer komt deel 2 (aflevering 11 tot 20) naar Netflix? Op dit moment kunnen we je helaas nog geen exacte releasedatum geven. Showrunner Jeff Rake heeft in een bericht op Twitter wel laten weten dat het in het voorjaar van 2023 zover is. Een fantheorie is dat de serie op 2 juni 2023 gaat terugkeren omdat dit de zogenaamde “Death Date” uit de serie is, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Uiteraard hoor je het direct via je mail als een exacte releasedatum bekend is.

Waar gaat het verhaal van ‘Manifest’ over?

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

TitelManifest
Jaar2018–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Mysterie, Sci-fi
IMDb7,1 uit 51.000 stemmen
MakersJeff Rake
CastMelissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, Parveen Kaur, Luna Blaise, Jack Messina, J.R. Ramirez, Matt Long, Holly Taylor
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.