Hoeveel afleveringen heeft ‘Knokke Off’ eigenlijk?

Nederlandse series die op Netflix verschijnen zijn bijna altijd echte hits en Knokke Off is daar geen uitzondering op. Deze mysterieuze Nederlands-Vlaamse titel is een aantal weken geleden online gezet en wordt massaal gebinged. Misschien wil jij er ook wel aan beginnen, maar dan is het wel handig om te weten hoe lang het duurt. Oftewel: hoeveel afleveringen heeft Knokke Off? In dit artikel beantwoorden wij deze vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘Knokke Off’?

In de Vlaams-Nederlandse serie Knokke Off volgen we de Nederlandse Daan, die met zijn moeder een zomer in het Belgische Knokke doorbrengt. Daar raakt hij bevriend met de intrigerende rijkeluiskindjes Alex en Louise. Zij lijken een geheim te verbergen.

Het verhaal is dus ontzettend spannend en omdat de afleveringen maar een half uur duren ben je zó door de serie heen. Maar hoeveel afleveringen heeft het eerste seizoen precies? Knokke Off bestaat uit tien afleveringen. Ze zijn allemaal op Netflix te vinden.

Officiële trailer | Knokke off

Komt er een ‘Knokke Off’ seizoen 2?

Omdat je best snel door het eerste seizoen heen bent, smaakt het misschien wel naar meer. Maar komt er nog een seizoen 2 van Knokke Off of niet? En wanneer kunnen we daar dan naar kijken?

Helaas moeten we je teleurstellen: een nieuw seizoen is op dit moment nog niet besteld. Aan de andere kant hebben VRT en Netflix de serie ook nog niet gecanceld en dat betekent dat alles nog mogelijk is. De acteurs hopen in ieder geval wel op meer. Zo heeft Pommelien Thijs (Louise) aan RTL Bouelvard laten weten dat ze graag een tweede seizoen zou maken. Ook Ini Massez (Angelique) ziet het wel zitten. Dit liet ze aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws weten:

🗣️ “Wij zouden dat heel fijn vinden. Maar wij weten daar echt nog niets van. En waarschijnlijk, als ik het zou weten, zou ik het niet mogen zeggen. Maar ik weet het echt nog niet. Ik denk dat er ideeën en plannen genoeg zijn. En wij hopen dat allemaal. Dat zou heel fijn zijn.”
– Ini Massez

Waar gaat het verhaal van ‘Knokke Off’ over?

Tijdens een zinderende zomer aan de Belgische kust proberen rijke vrienden om te gaan met liefdesperikelen en verwachtingen. Ze leren dat volwassen worden lang niet makkelijk is.

TitelKnokke Off
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastPommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.