Hoeveel afleveringen heeft de Nederlandse serie ‘Klem’?

Klem was in 2024 terug op de buis. Je kon naar het vierde seizoen van de populaire Nederlandse serie kijken. Maar hoe lang kun je eigenlijk van het verhaal van Hugo, Marius en Kitty genieten? Oftewel: hoeveel afleveringen heeft Klem in totaal? Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Klem’?

Het verhaal van Klem leek afgesloten, maar toen was daar in 2023 toch ineens een Klem-film. Hierin zijn Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) naar Italië verhuisd. Ze kopen een wijngaard, maar dat blijkt een slechte keuze te zijn. Gelukkig is Hugo (Barry Atsma) nét op bezoek als het duo de Italiaanse maffia op hun dak krijgt.

Voor tv-kijkers is deze film omgedoopt tot een vierde seizoen van de serie. Het verhaal is iets uitgebreid. Uiteindelijk levert dit drie afleveringen op. De laatste aflevering kwam op 26 januari 2024 op tv. Met een eerste, tweede en derde seizoen die elk uit tien afleveringen bestonden, brengt dit de totale teller op maar liefst 33 afleveringen.

Komt er een ‘Klem’ seizoen 5?

Heb je van seizoen 4 genoten en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een vijfde seizoen van Klem komt. Helaas is dat op dit moment nog niet bekend.

In principe zou het verhaal na drie seizoenen al klaar zijn en dus lijkt de komst van nóg een seizoen niet op de planning te staan. Toch kunnen we de serie nog niet helemaal afschrijven. Zodra de BNNVARA meer informatie met ons deelt, werken we deze pagina bij.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Klem’ over?

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn.

TitelKlem
Jaar2017-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastBarry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.