Hoeveel afleveringen heeft ‘Bestemming X’?

Op vrijdag 10 mei 2024 is Bestemming X van start gegaan. In het nieuwe programma stappen tien kandidaten in een zwarte, geblindeerde bus voor een reis door Europa. De deelnemers hebben echter geen idee waar ze naar toe rijden. Maar hoeveel afleveringen kunnen we nog van dit avontuur genieten?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Bestemming X’?

Op vrijdag 10 mei 2024 verscheen de allereerste aflevering ooit van Bestemming X op tv. In het programma stappen tien deelnemers in een zwarte, geblindeerde bus voor een reis door Europa. Er is wel een twist, want de deelnemers hebben geen idee waar ze naar toe rijden. Het enige wat ze weten is dat ze op weg zijn naar de onbekende Bestemming X.

Onderweg moeten zij opdrachten uitvoeren die vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen zitten. Ook de kijker thuis heeft geen idee waar de kandidaten naar toe gaan. De presentatie ligt in handen van Nasrdin Dchar. Maar hoe lang kunnen we van dit avontuur genieten? In totaal zal het programma negen weken op tv verschijnen. Dit komt neer op negen afleveringen.

Uitzendschema met alle afleveringen

Na de eerste aflevering volgen er nog veel meer, want je kunt wekelijks op hetzelfde tijdstip klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Heb je een uitzending gemist? Dan is deze vrijwel direct online terug te kijken via NLZIET. Ook komen alle afleveringen op Videoland te staan. Omdat het programma negen weken op tv te zien is, zal de finale op vrijdag 5 juli worden uitgezonden. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Vrijdag10 mei20:00 uur
2Vrijdag17 mei20:00 uur
3Vrijdag24 mei20:00 uur
4Vrijdag31 mei20:00 uur
5Vrijdag7 juni20:00 uur
6Vrijdag14 juni20:00 uur
7Vrijdag21 juni20:00 uur
8Vrijdag28 juni20:00 uur
9Vrijdag5 juli20:00 uur

Meer informatie over het programma

In ‘Bestemming X’ maken tien onbekende Nederlanders een reis door Europa, zonder te weten waar ze zijn. Zij reizen in een geblindeerde bus richting de eindlocatie, waar Nasrdin Dchar hen opwacht: Bestemming X. Degene die hier het eerste aankomt, wint dit avontuur. Onderweg kunnen er verschillende hints worden gevonden, maar kunnen ze deze onderscheiden van de misleidingen? 

TitelBestemming X
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorNasrdin Dchar

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.