Hoeveel afleveringen heeft de serie ‘Griselda’ op Netflix?

Er is een nieuwe Netflix-serie die massaal gebinged wordt en dat is Griselda. De misdaadserie over drugsbarones Griselda Blanco, ook wel ‘The Godmother’, valt bij heel veel kijkers erg in de smaak. Maar voordat jij hem ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘Griselda’?

Onlangs verscheen op Netflix het eerste seizoen van de serie Griselda. Dit is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Griselda Blanco. Het is de jaren 70 als zij onder bizarre omstandigheden een van de meest succesvolle drugskartels in de geschiedenis opzet. De hoofdrol wordt vertolkt door Sofía Vergara, bekend van Modern Family.

De serie laat je op het puntje van je stoel zitten. Daarom is het wel handig om te weten uit hoeveel afleveringen Griselda precies bestaat. In totaal zijn het er zes. De afleveringen duren tussen de 50 en 60 minuten.

Komt er een ‘Griselda’ seizoen 2?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van Griselda komt. Helaas hebben we slecht nieuws, want een nieuw seizoen lijkt onwaarschijnlijk.

Griselda is namelijk een miniserie en die worden zelden verlengd. Toch kan het zijn dat de rode streaminggigant door de ongekende populariteit besluit het verhaal toch uit te breiden. We houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Griselda is geïnspireerd op het leven van de slimme en ambitieuze Griselda Blanco, die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte. Met een dodelijke combinatie van onverwachte wreedheid en charme wist Blanco in het Miami van de jaren 70-80 moeiteloos te balanceren tussen zakelijke belangen en familiezaken, wat haar de bijnaam “The Godmother” opleverde.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.