Hoeveel afleveringen heeft ‘Gestrand op Honeymoon Island’?

Married at First Sight meets Expeditie Robinson in de splinternieuwe realityserie Gestrand op Honeymoon Island. Sinds zaterdag 1 juni kijk je ernaar op Videoland. Maar hoeveel afleveringen telt het eerste seizoen in totaal? En wanneer kijk je naar de laatste aflevering? Wij geven het antwoord op deze vragen.

Nieuwe realityserie ‘Gestrand op Honeymoon Island’

In Gestrand op Honeymoon Island volgen we vijf kersverse koppels die het ultieme liefdesavontuur aangaan. Net als in Married at First Sight kennen ze elkaar pas nét, maar zijn ze toch al in het huwelijksbootje gestapt. Het extra spelelement is dat ze deze keer op een onbewoond eiland worden gedropt en zichzelf moeten zien te redden. Lukt het ze om de liefde te laten slagen terwijl ze écht alleen elkaar hebben?

Hoeveel afleveringen telt ‘Gestrand op Honeymoon Island’?

Op zaterdag 1 juni ging Gestrand op Honeymoon Island van start op Videoland, waar je direct drie afleveringen kon kijken. Vervolgens is het iedere zaterdag tijd voor een nieuwe episode. In totaal zullen er acht afleveringen verschijnen. De eerste twee keek je overigens ook op RTL 4, die ze op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni om 22:40 uur vertoonde. De rest verschijnt alleen op hun streamingdienst Videoland. Dit alles levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumRTL?
1Zaterdag1 juni 2024Ja, op 1 juni
2Zaterdag1 juni 2024Ja, op 2 juni
3Zaterdag1 juni 2024Nee
4Zaterdag8 juni 2024Nee
5Zaterdag15 juni 2024Nee
6Zaterdag22 juni 2024Nee
7Zaterdag29 juni 2024Nee
8Zaterdag6 juli 2024Nee

Verhaal en trailer van de serie

Tientallen singles namen deel aan een speeddate in Nederland. Hieruit zijn vijf koppels geselecteerd en afgereisd naar de Filipijnen. Zij zien elkaar weer terug op hun trouwceremonie en zullen daarna twee weken moeten overleven met alleen elkaar en de hoop op ware liefde. Na deze tijd nemen zij individueel een beslissing of zij met elkaar door willen.

TitelGestrand Op Honeymoon Island
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.