Hoeveel afleveringen heeft de nieuwe serie ‘The Gentlemen’?

Guy Ritchie heeft na zijn razend populaire film uit 2019 besloten dat het tijd was voor een heuse The Gentlemen-serie. Deze verscheen op donderdag 7 maart op Netflix. Maar voordat jij hem ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘The Gentlemen’?

Nieuwe personages staan centraal in de serie The Gentlemen. Het verhaal draait om Eddie, die het landgoed van zijn vader erft. Hij weet alleen niet dat dat onderdeel uitmaakt van het cannabisimperium dat werd opgebouwd in de originele film. In eerste instantie wil Eddie niks liever dan ontsnappen uit de criminele wereld, maar dan krijgt hij de smaak te pakken…

Deze actieserie komt van de hand van Guy Ritchie en dus weet je dat je een hele hoop bloedstollende scènes kunt verwachten. Daarom is het wel handig om te weten uit hoeveel afleveringen de serie bestaat. In totaal zijn het er acht.

Komt er een ‘The Gentlemen’ seizoen 2?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van The Gentlemen komt. Helaas hebben Netflix en Guy Ritchie nog niks laten weten over een mogelijk vervolg. Dit betekent dat de serie nog niet verlengd is, maar ook nog niet gecanceld. Alle mogelijkheden liggen dus nog open. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Meer informatie over het aanbod van Netflix? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Wanneer de adellijke Eddie het familielandgoed erft, ontdekt hij daar een enorme wietplantage. En de eigenaren zijn niet van plan te vertrekken.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.