Hoeveel afleveringen heeft ‘Fargo’ seizoen 5?

Het vijfde seizoen van Fargo is verschenen op Videoland. Met wekelijkse afleveringen is het misschien wel handig om te weten hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen van Fargo in totaal telt.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Hoeveel afleveringen heeft ‘Fargo’ seizoen 5?

Ieder seizoen van Fargo vertelt een eigen verhaal. In seizoen 5 laten zien wat er gebeurt als Dorothy ‘Dot’ Lyon in de problemen komt met de autoriteiten. Van de eerste vier seizoenen waren er drie die uit tien afleveringen bestonden en eentje die er elf kreeg. Maar hoeveel afleveringen kunnen we nu verwachten? Ook het vijfde seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Dit brengt de teller van de serie op 51 afleveringen in totaal.

Waar kijk ik naar de eerste vier seizoenen van ‘Fargo’?

Eerst kon je naar alle seizoenen van Fargo kijken op Amazon Prime Video, maar daar zijn ze niet meer op te vinden. Op Videoland is alleen seizoen 5 verschenen. Maar wat nou als je de eerste vier seizoenen ook wil zien?

Kijkers kunnen met een simpele omweg vanuit Nederland ook de eerste vier seizoenen weer opnieuw kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op het Verenigd Koninkrijk? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar seizoen 1-4 van Fargo bij de streamingdienst Amazon Prime Video kijken. Daar staat hij namelijk wél nog in het aanbod op het moment van schrijven. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Fargo bij Amazon Prime Video en begin met kijken! 🍿

Meer informatie over de serie

Excentrieke personen zaaien dood en verderf. Geweld, verraad en manipulatie lopen als een rode draad door de levens van de hoofdrolspelers.

TitelFargo
Jaar2014-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama

Synopsis: Videoland

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.