Hoeveel afleveringen heeft de documentaire over Lil’ Kleine?

In januari verscheen de spraakmakende documentaire Jorik op Amazon Prime Video. Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, vertelt hierin zijn kant van het verhaal. Dit doet hij in meerdere episodes. Maar hoeveel afleveringen telt de documentaire over Lil’ Kleine in totaal? Wij geven het antwoord op deze vraag.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Hoeveel afleveringen telt de docu over Lil’ Kleine?

Op 19 januari was het zover en konden we in het verhaal van Jorik Scholten duiken in de documentaire Jorik. De rapper gaat in op de roerige tijd die volgde op het filmpje dat opdook, waarna hij ervan verdacht werd het hoofd van zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes tussen de autodeur te hebben geklemd. Hij belandde in de cel en raakte zijn grootste zakenpartners kwijt.

De documentaire is opgedeeld in meerdere episodes. In totaal zijn het drie afleveringen. Deze zijn allemaal tegelijkertijd, dus op 19 januari 2024, verschenen op Amazon Prime Video.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

De documentaire over Lil’ Kleine online kijken

De drie afleveringen van de docuserie Jorik over Lil’ Kleine zijn nu allemaal te streamen. Hieronder zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Jorik bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle drie de afleveringen van de documentaireserie zijn hier sinds vrijdag 19 januari 2024 te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Jorik helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden, terwijl hier wel vaak docu’s over Nederlandse sterren worden uitgezonden.

Verhaal en trailer van ‘Jorik’

Het langverwachte verhaal over het leven van de controversiële Nederlandse rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten) wordt onderzocht in deze documentaireserie. De documentaire geeft unieke inzichten in het leven van één van de beroemdste artiesten van Nederland, nadat hij van zijn voetstuk viel terwijl het hele land meekeek. De serie volgt Jorik na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van zijn toenmalige verloofde en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, zijn vrienden en toegang tot zijn zoon. Jorik en de mensen om hem heen vertellen voor het eerst over de kwesties die spelen, waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en relationele conflicten.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.