Hoeveel afleveringen heeft ‘Costa!! de serie’ eigenlijk?

Club Costa opent zijn deuren weer voor ons. Netflix heeft onlangs namelijk Costa!! de serie aan het aanbod toegevoegd. Maar voordat je hiernaar gaat kijken, wil je misschien wel weten hoeveel tijd je eraan kwijt bent. In dit artikel zetten wij op een rijtje hoeveel afleveringen het eerste seizoen eigenlijk telt.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Hoeveel afleveringen telt ‘Costa!! de serie’?

Op donderdag 2 mei is Costa!! de serie in première gegaan. In dit vervolg op de hitfilm Costa!! uit 2022 stort de eigenaar van Club Costa in. Hij heeft een burn-out en draagt de verantwoordelijkheid over aan een nieuwe generatie proppers. Zij moeten er alles aan doen om te voorkomen dat de club de deuren voorgoed moet sluiten.

De serie kent in totaal acht afleveringen, die allemaal ongeveer een halfuurtje duren. Dit betekent dat je het complete eerste seizoen in ongeveer vier uur gebinged hebt.

Komt er een ‘Costa!! de serie’ seizoen 2?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van Costa!! komt. Het is echter nog niet duidelijk of er na het eerste seizoen nog meer afleveringen gemaakt gaan worden. Dit zal ook afhankelijk zijn van de populariteit van de serie. Zodra we meer officiële informatie krijgen van Netflix, werken we deze pagina direct bij. We houden je natuurlijk ook altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

→ De film Costa!! nog een keer zien? Bekijk hem direct ☀️

Meer informatie over de serie

Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.

TitelCosta!! de serie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseurJon Karthaus
CastLisa Zweerman, Oscar Aerts, Bo Maerten, Joep Paddenburg, Jatou Sumbunu, Hamza Othman, Roeland Fernhout, Sinan Eroglu, Katja Schuurman, Annick Boer, Florence Vos Weeda

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.