Hoeveel afleveringen heeft ‘The Boys’ seizoen 4?

Fans van The Boys op Amazon Prime Video, opgelet! De populaire serie keerde op donderdag 13 juni terug, waardoor je nu kunt rekenen op wekelijkse episodes. Misschien ben je wel benieuwd hoeveel weken je klaar kunt zitten en wanneer de seizoensfinale gepland is. Wij vertellen je in dit artikel uit hoeveel afleveringen het vierde seizoen bestaat.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘The Boys’ seizoen 4?

The Boys keerde eindelijk terug. Het was op donderdag 13 juni alweer tijd voor het vierde seizoen van de populaire superheldenserie. We gaan verder waar we aan het einde van het eerste seizoen van de spin-off Gen V gebleven waren: met het gevecht tussen Homelander en Billy Butcher. En volgens een van de hoofdrolspelers wordt dit het beste seizoen tot nu toe, dus dat belooft veel goeds!

Net als de vorige drie keer bestaat ook het vierde seizoen weer uit acht afleveringen. Doordat er de eerste week direct drie afleveringen komen, ben je hier zes weken zoet mee. De seizoensfinale staat gepland op 18 juli. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Deparment of Dirty Tricks”Donderdag13 juni 2024
2“Life Among the Septics”Donderdag13 juni 2024
3“We’ll Keep the Red Flag Flying”Donderdag13 juni 2024
4“Wisdom of the Ages”Donderdag20 juni 2024
5“Beware of the Jabberwock, My Son”Donderdag27 juni 2024
6“Dirty Business”Donderdag4 juli 2024
7“The Insider”Donderdag11 juli 2024
8“Assassination Run”Donderdag18 juli 2024

Komt er een ‘The Boys’ seizoen 5 op Prime Video?

Heb je de serie helemaal gebinged en smaakt dat naar meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een vijfde seizoen van The Boys komt. Gelukkig hebben we goed nieuws: al een maand voordat de vierde reeks verscheen, is een nieuw seizoen aangekondigd. We hoeven op 18 juli dus nog geen afscheid te nemen van The Boys.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we ook altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van seizoen 4

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman heeft het Witte Huis binnen handbereik, maar wordt door Homelander onder de duim gehouden. Butcher heeft slechts maanden te leven, is Becca’s zoon kwijt en de rest van de Boys zijn klaar met zijn leugens. Er stond nog nooit zoveel op het spel. Samenwerken is de enige manier om de mensheid te redden voor het te laat is.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.