Hoeveel afleveringen heeft ‘Berlín’ op Netflix?

Op 29 december 2023 mochten we de spin-off Berlín op Netflix verwelkomen. In de prequel van La Casa de Papel volgen we het verhaal van het gelijknamige personage Berlijn. We zien hoe hij ver voor de gebeurtenissen in de Koninklijke Munt een overval aan het plannen is. Maar voordat je de serie ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘Berlín’?

In de spin-off volgen we Andrés de Fonollosa, beter bekend als het gelijknamige personage Berlin. Het verhaal speelt zich een aantal jaar voor de gebeurtenissen in de Koninklijke Munt af. Ditmaal is Berlin (Pedro Alonso) bezig met het plannen van zijn eigen overval. Het doelwit? Een veilinghuis in Parijs waar 44 miljoen euro aan juwelen liggen. Uiteraard vereist dit plan maanden van voorbereiding. Maar hoe lang kunnen we de overval volgen? In totaal bestaat de serie uit acht afleveringen, waarin we meer te weten komen over het leven van Berlin vóór La Casa de Papel.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Komt er een seizoen 2 van de spin-off?

Goed nieuws voor alle kijkers, want er komt een tweede seizoen. Op 19 februari 2024 maakte Netflix dit nieuws officieel bekend. De spin-off over een van de meest geliefde personages uit La Casa de Papel is namelijk een groot succes. Binnen vijf dagen was de serie al meer dan tien miljoen keer bekeken. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, want de opnames staan voor begin 2025 gepland. Op zijn vroegst kunnen we seizoen twee dus eind 2025/begin 2026 verwachten. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Verhaal en trailer

In zijn glorietijd ontmoet Berlijn in Parijs een team om een van zijn meest ambitieuze overvallen ooit te plannen: 44 miljoen euro aan juwelen stelen in één nacht.


Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.