Hoeveel afleveringen heeft B&B Vol Liefde eigenlijk?

De ene persoon kan er urenlang zonder pauze naar kijken, terwijl de ander het gevoel heeft dat het seizoen eindeloos duurt. Vraag je je af: hoeveel afleveringen heeft dit seizoen van B&B Vol Liefde? Hier vind je precies het aantal episodes en de totale kijktijd.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Aantal afleveringen van seizoen 3 van ‘B&B Vol Liefde’

De eerste set episodes van B&B Vol Liefde ging op 12 juli 2021 in première, waarna bleek dat seizoen 1 in totaal 28 afleveringen bevatte. Er werden er vier per week uitgezonden op maandag t/m donderdag, verspreid over 7 weken. Afleveringen duurden toen gemiddeld 50 minuten per stuk, wat uitkomt op een totaal van iets meer dan 23 uur aan kijktijd.

Wegens het enorme succes van de eerste set afleveringen werd bijna exact een jaar later, op maandag 11 juli 2022, de aftrap van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde georganiseerd. Er is echter besloten om seizoen 2 in totaal 35 afleveringen te laten draaien, wat verspreid over 7 weken neerkwam op één extra episode per week (elke vrijdag).

De makers hebben er dit jaar echter nóg een schepje bovenop gedaan. De nieuwste reeks ging van start op maandag 10 juli 2023 en we weten nu dat seizoen 3 in totaal 37 afleveringen lang zal zijn. We volgen twee B&B-eigenaren meer dan vorig jaar, maar gemiddeld krijgt elke deelnemer dus minder schermtijd. Wel zijn er twee extra episodes aan vastgeplakt op het eind. Na 7 weken lang elke werkdag een nieuwe aflevering, volgt namelijk op zaterdag 26 augustus het reguliere slotstuk en is op zondag 27 augustus B&B Vol Liefde: De Reünie te streamen. Deze wordt tevens gepresenteerd door Art Rooijakkers. Je kunt op tv, NLZIET en Videoland naar alle 37 afleveringen van de serie kijken. Die twee streamingdiensten maken het mogelijk om elke episode alvast een week eerder te zien dan de tv-kijkers.

Meer dan 33 uur aan kijktijd

De afleveringen van B&B Vol Liefde zijn sinds seizoen 2 ook een paar minuten langer geworden dan tijdens de eerste reeks. De 50 minuten zijn verlengd naar 54 gemiddeld, waardoor je in totaal uitkomt op zo’n 2.000 minuten aan kijktijd. Voor de snelle rekenaar is het daarmee duidelijk dat je in 2023 kunt genieten van ruim 33 uur aan kijkplezier vol liefde in Bed and Breakfasts over de hele wereld.

Mocht je ook nog benieuwd zijn naar het totaalplaatje van alle seizoenen tot nu toe: dan tellen we na deze zomer exact 100 (!) afleveringen. Wie nog nooit heeft gekeken en alles wilt inhalen door B&B Vol Liefde te bingewatchen, kan dus ongeveer 86+ uur streamen. Ga er maar aan staan.

Dagelijkse podcast voor wie geen genoeg van B&B Vol Liefde kan krijgen

Kun je maar geen genoeg krijgen van B&B Vol Liefde? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is een dagelijkse nabespreking door de podcast Reality Check aangekondigd. Podcasthosts Timo Harmelink, Marissa van Loon, Eva Essers en Till Toxopeus trakteren je sinds maandag 10 juli, de dag waarop de allereerste aflevering van seizoen 3 van het realityprogramma op RTL 4 verscheen, iedere dag op bijna een half uur aan bonuscontent. Dit doen ze niet alleen, want ook andere B&B Vol Liefde-fans schuiven aan. Zo kunnen ook Marie Lotte Hagen en Nydia Voorthuizen van de DAMN HONEY-podcast, Stéphanie Hoogenberk van De Shitshow en actrice Carice van Houten uren praten over alle ongemakkelijke, hartverwarmende en ontroerende momenten.

👉 Ga meteen naar Reality Check bij Podimo. Hier kun je naar alle normale afleveringen luisteren, maar ook exclusief elke zaterdag een extra lange episode met special guest. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.

Komst van ‘Winter Vol Liefde’ is al bevestigd

Naast een podcast zijn er ook nog meer dan genoeg andere datingprogramma’s als Lange Leve de Liefde en Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw op streamingdiensten te vinden. Verder is er bij Videoland een spin-off serie verschenen over Jacob uit het eerste seizoen van BBVL: De Ware Jacob.

Verder is ook al de productie van een aankomende spin-off serie ‘Winter Vol Liefde’ bevestigd door RTL. Dat liet het mediabedrijf in januari al weten. Hierin gaan bijvoorbeeld single skileraren, alleenstaande restauranthouders of ongebonde husky slee-rijders op zoek naar de ware liefde in de sneeuw. Vanaf dit najaar zal het programma te zien zijn, dus na de 37 afleveringen van BBVL hoef je gelukkig niet lang te wachten op een nieuwe soortgelijke show. Momenteel weten we nog niet officieel of er ook een vierde seizoen van B&B Vol Liefde zal volgen, maar hiervan zullen we je natuurlijk op de hoogte houden via je mail, onze website en onze social media kanalen.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!