Hoeveel afleveringen heeft B&B Vol Liefde eigenlijk?

De een kan er urenlang zonder pauze naar kijken, terwijl de ander het gevoel heeft dat dit seizoen eindeloos duurt. Vraag je je af: hoeveel afleveringen heeft dit seizoen van B&B Vol Liefde? Hier vind je precies het aantal episodes en de totale kijktijd.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis of 2 maanden voor €4,95 naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Aantal afleveringen van seizoen 2 van ‘B&B Vol Liefde’

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde ging in 2021 in première op 12 juli, waarna er vorig jaar 28 afleveringen verschenen (4 per week op maandag-donderdag verspreid over 7 weken). Afleveringen duurden toen gemiddeld 50 minuten per stuk, wat uitkomt op een totaal van iets meer dan 23 uur aan kijktijd.

Wegens het enorme succes van de eerste set afleveringen werd bijna exact een jaar later, op maandag 11 juli 2022, de aftrap van B&B Vol Liefde seizoen 2 georganiseerd. Er is echter besloten om in totaal dit jaar 35 afleveringen uit te zenden, wat verspreid over 7 weken neerkomt op één extra episode per week (elke vrijdag). Je kunt op tv, NLZIET en Videoland naar de serie kijken. De laatste aflevering zal op vrijdag 19 augustus bij de streamingdiensten worden uitgezonden, waarna het televisieschema een week later afloopt op de 26e.

Meer dan 31 uur aan kijktijd

De afleveringen van B&B Vol Liefde zijn dit seizoen verder ook een paar minuten langer geworden. De 50 minuten zijn verlengd naar 54 gemiddeld, waardoor je in totaal uitkomt op zo’n 1890 minuten aan kijktijd. Voor de snelle rekenaar is het daarmee duidelijk dat je in 2022 kunt genieten van 31½ uur aan kijkplezier vol liefde in Europese Bed and Breakfasts.

Komst derde seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ is al bevestigd (en je kunt je nog aanmelden)

Kun je maar geen genoeg krijgen van B&B Vol Liefde? Dan kun je ook genieten van andere datingprogramma’s als Lange Leve de Liefde en Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Verder is er bij Videoland een spin-off serie verschenen over Jacob uit het vorige seizoen van BBVL: De Ware Jacob.

Daarnaast is ook al de productie van een aankomend derde seizoen van B&B Vol Liefde bevestigd door RTL. Je kunt je nu zelfs aanmelden als eigenaar van een B&B die op zoek is naar zijn of haar grote liefde. Op een later moment zullen ook de inschrijvingen voor de niet-B&B eigenaren worden geopend.

Een nieuw seizoen B&B Vol Liefde!
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.