Hoeveel afleveringen heeft de nieuwe serie ‘Avatar: The Last Airbender’ op Netflix?

Jarenlang kon je genieten van de animatieserie Avatar: The Last Airbender op Nickelodeon. Centraal stond Aang, die als enige meester was van alle vier de elementen. Fans kunnen sinds 22 februari op Netflix terecht voor een nieuwe live-actionversie. Maar voordat jij hem ook opzet, wil je misschien wel weten uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender bestaat. Wij geven het antwoord op deze prangende vraag.

Hoeveel afleveringen heeft ‘Avatar: The Last Airbender’?

Avatar: The Last Airbender is terug, maar deze keer niet als animatieserie. De live-actionversie verscheen in februari op Netflix. Het verhaal ken je al, want opnieuw volgen we Aang. Hij kan als enige gebruikmaken van alle elementen (water, aarde, vuur en lucht). Samen met zijn vrienden Sokka en Katara moet hij de wereld redden en het opnemen tegen de Vuurheer Ozai.

De serie laat je op het puntje van je stoel zitten. Daarom is het wel handig om te weten uit hoeveel afleveringen Avatar: The Last Airbender precies bestaat. In totaal zijn het er acht, die sinds 22 februari allemaal te bingen zijn.

→ Ook zin in de animatieserie? Bekijk direct alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender 🍿

Komt er een ‘Avatar: The Last Airbender’ seizoen 2?

Heb je nu al zin in meer? Dan ben je misschien wel benieuwd of er ook een tweede seizoen van de serie komt. We hebben heel goed nieuws voor, want er komt niet alleen een tweede maar ook een derde seizoen. We kunnen dus uitkijken naar maar liefst twee nieuwe reeksen. Dit was op zich te verwachten, want de originele reeks bestond natuurlijk ook uit drie seizoenen.

Wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten is nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste berichtgeving via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren. Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang, een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka en Katara, broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.