Hoeveel afleveringen heeft ‘American Horror Story: Delicate’?

Het twaalfde seizoen van American Horror Story is in volle gang. Deze keer spelen Emma Roberts en Kim Kardashian de grootste rollen en draait het verhaal om een actrice die na meerdere IVF-rondes eindelijk zwanger is, maar vervolgens het gevoel heeft dat ze gevolgd wordt. Maar hoeveel afleveringen zullen er eigenlijk komen?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘American Horror Story: Delicate’?

Actrice Anna (Emma Roberts) heeft een grote kinderwens. Na meerdere IVF-rondes is zij eindelijk zwanger, maar ook dat blijkt niet helemaal te gaan hoe ze het wil. Anna heeft het gevoel dat haar artsen niet het beste met haar voor hebben. Bovendien lijkt iemand haar te volgen…

Het twaalfde seizoen van American Horror Story is momenteel in volle gang op Disney+. Maar op hoeveel afleveringen kun je dan rekenen? In totaal is het verhaal samengevat in negen afleveringen, de laatste verschijnt op woensdag 1 mei in het aanbod van de streamingdienst.

Komt er ook een ‘American Horror Story’ seizoen 13?

We hebben goed nieuws, want een dertiende seizoen van American Horror Story is al aangekondigd. Er zijn nog geen details bekend over de nieuwe afleveringen, dus we kunnen je helaas nog niet updaten over de cast, het verhaal of de releasedatum. Het lijkt wel waarschijnlijk dat het nieuwe seizoen in 2025 op het programma staat.

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Een horrorserie gemaakt en geproduceerd door Ryan Murphy en Brad Falchuk.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.