Hoeveel afleveringen heeft ‘B&B Bankzitters’?

Op donderdag 18 april 2024 verschenen de eerste twee afleveringen van B&B Bankzitters. In het nieuwe programma van de Bankzitters krijgen de mannen de sleutel van een gigantische B&B. Wekelijks kunnen we op donderdag klaar zitten voor twee nieuwe afleveringen op Amazon Prime Video. Maar hoeveel afleveringen van B&B Bankzitters verschijnen er in totaal?

Hoeveel afleveringen heeft ‘B&B Bankzitters’?

Op donderdag 18 april 2024 verschenen de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie B&B Bankzitters op Amazon Prime Video. In het nieuwe programma ontvangen de heren de sleutel van een reusachtige B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze allerlei activiteiten gaan ondernemen. Wekelijks komen de afleveringen op donderdag online. Aangezien er vijf Bankzitters zijn, komen er vijf afleveringen waarin ieder van hen een dag organiseert.

Er is echter meer goed nieuws voor kijkers, want naast de originele afleveringen verschijnt er nog een extra aflevering. In deze ‘extra’ aflevering gaan Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie hun eigen aflevering met een gast voor het eerst terug kijken. We kunnen dus in totaal tien afleveringen van B&B Bankzitters verwachten.

Uitzendschema van het programma

De eerste twee afleveringen verschenen dus op donderdag 18 april 2024 op Amazon Prime Video. Vanaf deze datum kunnen we wekelijks op donderdag twee nieuwe afleveringen verwachten. De laatste twee afleveringen zullen op donderdag 16 mei 2024 online komen. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag18 april 2024
2Donderdag18 april 2024
3Donderdag25 april 2024
4Donderdag25 april 2024
5Donderdag2 mei 2024
6Donderdag2 mei 2024
7Donderdag9 mei 2024
8Donderdag9 mei 2024
9Donderdag16 mei 2024
10Donderdag16 mei 2024

Meer informatie over de serie

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven!

TitelB&B Bankzitters
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.