Hoe laat komt seizoen 3 van You op Netflix?

Is de wekker al gezet? Ben je al aan het aftellen? Het derde seizoen van You staat nu echt op het punt van beginnen bij Netflix. Op vrijdag 15 oktober 2021 is het zo ver. Maar jij zou natuurlijk graag willen weten hoe laat je voor de buis kunt gaan zitten. Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt You seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 3 van You op Netflix?

Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ’s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 3 van You zal dus vanaf vrijdag 15 oktober 2021 om 09:00 uur ’s ochtends te zien zijn op Netflix.

Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in Nederland 09:00 uur ’s ochtends is, is het daar 00:00 uur ’s nachts. En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Uit hoeveel afleveringen bestaat seizoen 3 van de Netflix-serie ‘You’?

Inmiddels is het vrij overzichtelijk hoeveel afleveringen van You we bij nieuwe seizoenen kunnen verwachten. Net als bij het eerste en tweede deel komen er namelijk in totaal 10 afleveringen online op Netflix. Je zult ook niet hoeven te wachten op nieuwe episodes, want ze komen allemaal tegelijkertijd naar de streamingdienst op vrijdag 15 oktober 2021. Dat wordt dus weer genieten en het hele weekend bingewatchen!

Hier gaan de nieuwe afleveringen over: verhaal & trailer

In seizoen 3 zijn Joe en Love getrouwd en voeden ze hun baby op. Ze zijn verhuisd naar de Noord-Californische enclave Madre Linda, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mamabloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar vreest Love’s dodelijke impulsiviteit. En dan is er nog zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was, vlak naast hem wonen? Uitbreken uit een kooi in een kelder is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die je trucjes doorheeft? Nou, dat zal een veel gecompliceerdere ontsnapping zijn.

TitelYou
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreMisdaad, Drama, Romantiek
IMDb7,7 uit 168.000 stemmen
MakerGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan, James Scully, Zach Cherry, Jenna Ortega, Camela Zumbado
KijkenBekijk direct op Netflix