Hoe laat komt seizoen 4 van ‘Virgin River’ op Netflix?

Het aftellen kan beginnen! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan verschijnt het vierde seizoen van Virgin River op Netflix. Op woensdag 20 juli 2022 is het zover en worden de twaalf afleveringen allemaal tegelijkertijd op de streamingdienst gelanceerd. Maar op welk tijdstip kun je nu eigenlijk voor de buis gaan zitten om het nieuwe seizoen te bekijken? In dit artikel beantwoorden we de veelgestelde vraag: hoe laat komt Virgin River seizoen 4 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 4 van Virgin River op Netflix?

Voor de echte diehards hebben we slecht nieuws: het is namelijk nog niet mogelijk om Virgin River in de nacht van dinsdag 19 juli op woensdag 20 juli te kijken. De afleveringen verschijnen pas op woensdag om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) op de streamingdienst.

De reden dat de serie bij ons om 09:00 uur ’s ochtends verschijnt, is omdat het hoofdkantoor van Netflix zich in Californië bevindt. Vanwege de verschillende tijdzones is het hier 09:00 uur ’s ochtends als het daar 00:00 uur ’s nachts is. Precies wanneer 20 juli 2022 dus begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Hoeveel afleveringen telt seizoen 4 van Virigin River?

Het vierde seizoen van Virgin River is extra lang en bevat wel twaalf afleveringen van een uur, in plaats van de gebruikelijke tien. Alle afleveringen worden bovendien tegelijkertijd online gezet op 20 juli, dus dat wordt bingen!

Na deze afleveringen is het overigens nog niet klaar met het verhaal van Jack en Mel: een vijfde seizoen van de serie is namelijk ook al aangekondigd. Hoe lang we hierop moeten wachten, weten we op dit moment nog niet. Uiteraard houden we je hier altijd van op de hoogte via onze website, onze social media-kanalen en onze nieuwsbrief.

Meer informatie over de serie

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

TitelVirgin River
Jaar2019–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 35.000 stemmen
Release datum20 juli 2022 (09:00 ’s ochtends Nederlandse tijd)
MakersSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.