Hoe laat komen nieuwe afleveringen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ seizoen 2023 op Videoland?

Na twaalf seizoenen Temptation Island en twee seizoenen Temptation Island VIPS is het nu tijd voor het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ben je ook benieuwd wanneer het zover is en hoe lang je moet wachten tot je weer kunt kijken op de televisie of op Videoland? In dit artikel vind je antwoord op de vraag: hoe laat komen nieuwe afleveringen van ‘Temptation: Love or Leave’ seizoen 2023 op Videoland?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Uitzendschema van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2023: dit is wanneer nieuwe afleveringen op Videoland komen

Sinds 30 maart 2023 wordt er elke donderdag een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave uitgezonden. De eerste week begonnen we direct met twee episodes, daarna is het wekelijks tijd voor één aflevering. Benieuwd hoe laat je klaar kunt zitten voor de nieuwste episode? De ervaring leert dat Videoland nieuwe content meestal tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts online zet.

Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er precies zullen komen, maar vorig jaar waren het er twaalf. Mocht dat nu weer zo zijn, dan ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag30 maart 2023
2Donderdag30 maart 2023
3Donderdag6 april 2023
4Donderdag13 april 2023
5Donderdag20 april 2023
6Donderdag27 april 2023
7Donderdag4 mei 2023
8Donderdag11 mei 2023
9Donderdag18 mei 2023
10Donderdag25 mei 2023
11Donderdag1 juni 2023
12Donderdag8 juni 2023

Is seizoen 2023 van ‘Temptation Island: Love or Leave’ ook op tv te zien?

De uitzendingen van seizoen 2023 van Temptation Island: Love or Leave zijn exclusief gemaakt voor Videoland. Dat betekent dan ook dat er geen afleveringen van de realityserie op tv te zien zullen zijn, zoals bij sommige andere seizoenen van Temptation Island wel het geval was.

Is seizoen 2023 van ‘Temptation Island: Love or Leave’ ook op NLZIET te zien?

Helaas kun je ook niet op NLZIET naar Temptation Island: Love or Leave 2023 kijken, omdat hier enkel de uitzendingen van televisie en RTL XL te zien zijn. Doordat dit seizoen exclusief voor Videoland is gemaakt, kun je ook alleen op die streamingdienst de afleveringen bekijken.

Deelnemers van ‘Temptation Island: Love or Leave’ seizoen 4

In het vierde seizoen van Temptation Island: Love or Leave reizen vier gloednieuwe koppels af naar Mexico om onder leiding van Kaj Gorgels en Monica Geuze te kijken of ze in de juiste relatie zitten. Omringd door knappe vrijgezellen kunnen ze een aantal weken ‘single’ zijn en daten met anderen om te zien of er ook buiten hun partner iemand is waarmee ze een diepe connectie kunnen (en willen) aangaan. Hieronder zie je welke stellen deze keer voorbij zullen komen.

Interessante twist: deze keer wordt er ook gewerkt met een secret koppel. Zij bevinden zich eerst tussen de vrijgezellen en hebben zo de kans om de andere singles beter te leren kennen. Levert deze voorkennis nog iets op of zorgt het alleen maar voor meer stress?

Verhaal, details en trailer van de realityserie

Vier koppels proberen te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

TitelTemptation Island: Love or Leave
SoortSerie
Jaar2020-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Romantiek
PresentatorenKaj Gorgels, Monica Geuze

Tekst: RTL / Videoland